22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDamila exultă, Stoicăneştiul acuză

Damila exultă, Stoicăneştiul acuză

Campioana din Râmnicu Vâlcea, Damila Măciuca, şi-a câştigat dreptul de a evolua în Liga a III-a, după ce a învins în meciul de baraj, disputat pe stadionul „Extensiv" din Craiova, cu lidera judeţului Olt, AS Recolta Stoicăneşti, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ioniţă (‘82), care a transformat un penalti obţinut de Grecea. Înainte să se execute lovitura de pedeapsă, meciul a fost întrerupt câteva minute bune, întrucât jucătorii şi oficialii grupării de pe malul Oltului au contestat decizia, afirmând că arbitrul craiovean George Cătălin Găman a „mutat" faultul din afara careului mare în suprafaţa de pedeapsă. După ultimul fluier, fotbaliştii Recoltei au format un meleu în jurul brigăzii de arbitri, din care au mai făcut parte tuşierii Ionuţ Bobe (Videle) şi Cristian Iordache (Roşiori de Vede), fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru ca „fluieraşii" să fie evacuaţi din teren. Conform gazetanoua.ro, câţiva jucători din Stoicăneşti au fost loviţi cu bastoane de stewarzi, în timp ce fotbaliştii Damilei sărbătoreau alături de propriii suporteri promovarea în eşalonul trei.

Formaţia vâlceană Damila Măciuca a început partida cu: Geantă – Băltăţeanu, Pîrvulescu, Chebar, Stanca – Chiriţă, Grecea, Ioniţă, Harapu – Albinaru, Bunescu. Rezervele lui Mircea Savu au fost: Mutu, Munteanu, Dina, Marinescu, Popescu, Comănescu, Chiripuş.

De partea cealaltă, tehnicianul Recoltei Stoicăneşti, Nicu Florescu, a mizat pe: Toloş – Ciobanu, I. Zorzoliu, Vezeanu, Baciu – Dincă, Zanfir, M. Zorzoliu, Obreja – Ristea, Andrei Sandu. Rezerve au fost Voinea, Popa, Preda, Păun, Coman, Streche.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS