16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpadasinele craiovene, învinse de steliste

Spadasinele craiovene, învinse de steliste

Duelul deja tradiţional din competiţiile interne de spadă dintre fetele de la CS Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti a fost câştigat, weekendul trecut, la Cupa României, de sportivele de la clubul bucureştean. Stelistele s-au impus, în Sala Floreasca, atât în întrecerea individuală, cât şi pe echipe.
La individual, câştigătoarea trofeului a fost o spadasină din Craiova, Anca Măroiu, care reprezintă clubul Steaua. Anca a trecut în finală de colega sa de club, Ana Maria Brânză. Pe a treia treaptă a podiumului a urcat Loredana Iordăchioiu, de la CS Universitatea Craiova. În semifinale, Loredana a fost depăşită de Măroiu, cu 15-14, după un asalt spectaculos, în care a recuperat de la 11-14, iar la ultima tuşă nu a observat că nu are butonul de contact din vârful spadei decât după acordarea deciziei arbitrului. În meciul pentru locul trei, Iordăchioiu a învins-o pe Ana Zdanovschi (Steaua) cu 15-9.

CSU 2, aproape
de podium

În proba pe echipe, CS Universitatea Craiova 1, în componenţa Loredana Iordăchioiu, Roxana Lazăr, Oana Puiu, a întâlnit în finală, conform tradiţiei, pe Steaua, iar bucureştencele şi-au adjudecat trofeul după ce s-au impus cu 45-37. În semifinale, craiovencele, pregătite de antrenorii emeriţi Dumitru Popescu şi Mircea Alecu, trecuseră de Farul Constanţa, iar în sferturi de LPS „Petrache Trişcu“ 1. Echipa a doua a clubului Universitatea a încheiat concursul pe locul patru, pierzând meciul pentru locul trei în faţa celor de la Farul Constanţa. LPS  „Petrache Trişcu“ 2 Craiova s-a clasat pe locul şase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU