25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKaratiştii de la Washi s-au întors cu opt medalii de la Europene

Karatiştii de la Washi s-au întors cu opt medalii de la Europene

Sportivii de la CS Washi Craiova au revenit încărcaţi de medalii de la Campionatul European de Karate Fudokan, desfăşurat în capitala Serbiei (Belgrad), cu participarea a 700 de sportivi. Elevii lui Daniel Antici şi Simona Cojocariu au obţinut opt medalii, dintre care două titluri europene, cinci medalii de argint şi una de bronz.
Cel mai important rezultat îl reprezintă medalia de argint cucerită de Adela Marin la fukugo, senioare.
„Adela este în primul an la seniori şi a concurat într-o probă complexă. După ce a confirmat la categorii mai mici de vârstă promite şi la seniori. Acum şi-a păstrat locul doi ocupat în finala Campionatului Naţional şi a fost depăşită de o româncă, Laura Severfi, de la Olimpia Bucureşti“, a explicat antrenorul Antici.
Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat echipa de en-bu mixt, categoria copii 1, alcătuită din Maria Antici şi Andrei Wojkicki, dar şi echipa de en-bu masculin (copii 2), formată din Marius Marogel şi Andrei Nicoliţă.
Medaliaţi cu argint, în afară de Adela Marin, au mai fost următorii reprezentanţi de la CS Washi Craiova: Răzvan Gigea (copii 3) – kata individual, Andrei Nicoliţă (copii 2) – kumite individual, echipa feminină de kata (copii1), compusă din Maria Antici, Alina Zamfir-Ciobanu şi Andra Ştefanovici şi echipa de en-bu mixt (copii 2) în componenţa Andra Ştefanovici – Andrei Nicoliţă. Andra Ştefanovici a mai obţinut o medalie, bronz la kata individual. O altă sportivă de la Washi prezentă la Europene, Andreea Dima, a concurat la categoria copii 3, dar s-a clasat în afara podiumului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS