15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRăzvan Lucescu şi-a făcut planul de bătaie pentru jocul cu Bosnia

Răzvan Lucescu şi-a făcut planul de bătaie pentru jocul cu Bosnia

Antrenorul naţionalei României, Răzvan Lucescu, şi-a stabilit programul pentru întâlnirea cu Bosnia, asta după ce ieri s-a hotărât că tricolorii vor juca întâlnirea de pe 3 iunie, pe stadionul „Giuleşti“, de la ora 21.00, partida urmând să fie transmisă în direct de TVR 1, informează GSP. Selecţionerul a alcătuit un program special pentru pregătirea acestui meci extrem de important atât pentru soarta lui, cât şi pentru păstrarea şanselor ca tricolorii să prindă măcar locul doi, care ar asigura prezenţa la baraj. Lucescu Jr. a decis ca reunirea lotului să aibă loc la Mogoşoaia marţi, 24 mai, cu zece zile înaintea confruntării, urmând ca în intervalul 24 – 28 mai tricolorii să aibă parte doar de un regim de semicantonament. Răzvan Lucescu preconizează să-i ţină pe fotbalişti peste noapte în cantonament, începând de pe 29 mai. Selecţionerul nu-i va avea la dispoziţie de la început pe Răzvan Raţ, Cristi Chivu şi Dorin Goian. Fundaşul stânga de la Şahtior Doneţk este calificat în finala Cupei Ucrainei, programată pe 25 mai, cu Dinamo Kiev, iar cei doi stoperi urmează să se întâlnească pe 29 mai, în finala Cupei Italiei, Inter Milano – Palermo.
Pentru tricolori, turul de forţă se va prelungi şi după meciul cu Bosnia. Pe 4 iunie vor pleca în turneul sud-american, pentru amicalele cu Brazilia (8 iunie, Sao Paulo, ora 3.50 în România) şi cu Paraguay (11 iunie, Asuncion, ora 23.00 în România), revenirea delegaţiei în ţară fiind prevăzută pentru 13 iunie.
Clasamentul grupei D din preliminariile pentru CE din 2012 arată astfel: 1. Franţa 12 puncte; 2. Belarus 8p (golaveraj 3-1), 3. Albania 8p (4-4), 4. Bosnia 7p, 5. România 5p, 6. Luxemburg 1p.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU