17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPintilii: Ne pregătim pentru două jocuri

Pintilii: Ne pregătim pentru două jocuri

După jocul de la Braşov, pierdut duminică de gorjeni, scor 2-3, fotbaliştii gorjeni nu au primit nici o zi liberă, în ideea că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) ar decide ca jocul Pandurii-Oţelul, din etapa a 19-a a Ligii I, pierdut de gorjeni la „masa verde“, să se dispute în această săptămână. „Toată lumea zice că mai avem două meciuri, nici noi nu ştim câte mai avem. Dacă era să mai fie doar un meci, azi (ieri – n.r.) aveam liber, aşa am venit să ne antrenăm. Nu ne putem gândi la vacanţă până nu se termină. Presiunea e pe noi pentru că putem decide campioana dacă s-ar juca meciul cu Oţelul. Oricum, Oţelul a meritat să iasă campioană şi pe calea asta îi şi felicit pentru titlu. Au echipă foarte bună, au muncit, s-au dăruit“, a declarat căpitanul pandurilor, Mihai Pintilii. Nici ameninţarea cu neprogramarea jocului cu FC Vaslui din ultima etapă nu este luată în calcul de gorjeni. „Domnul Condescu (preşedintele CA al clubului Pandurii – n.r.) a venit şi ne-a spus să nu ne facem griji cu neprogramarea din meciul cu Vaslui. Chiar ne-a spus să ne pregătim pentru două jocuri. Nici noi nu ştim mai mult, aşteptăm decizia TAS“, a mai adăugat Pintilii. Oţelul Galaţi, echipă cotată fără şanse la titlu, dar atât de aproape acum de laurii de campioană, este un bun exemplu şi pentru panduri, care cred că în sezonul viitor pot aspira la mai mult decât salvarea de la retrogradare. „Dacă Oţelul a ieşit campioană, putem aspira şi noi la o cupă europeană la anul. O să jucăm la Târgu Jiu sezonul viitor şi avem toate motivele să sperăm. Acasă e altceva. La Severin nu am pierdut decât un joc, dar la Târgu Jiu aveam 7.000 de gorjeni alături de noi. Dacă o să fie programat jocul cu Oţelul, o să încercăm să jucăm fotbal. Nu avem ambiţii să batem Oţelul să nu iasă campioană, noi jucăm pentru noi, să ne luăm banii. Nu ne interesează pe noi că ia Oţelul, Timişoara sau Vasluiul titlul“, a mai spus căpitanul, care nu are de gând să părăsească în vară gruparea gorjeană. „Nu are rost să vorbim acum de oferte, important e să rămânem în aceeaşi componenţă şi la anul şi să mai aducem doi-trei jucători să facem echipă bună la Pandurii. Eu vreau să rămân, dar depinde de conducere“, a încheiat Pintilii.

Dinu: A fost un accident la Braşov

Pandurii Târgu Jiu a pierdut pe terenul echipei FC Braşov, scor 2-3, şi a ratat şansa de a urca pe locul 12. Nici locul 13 nu mai este sigur dacă Bistriţa învinge pe Craiova. Conducerea tehnică a gorjenilor a anticipat căderea din jocul echipei, care s-a relaxat după îndeplinirea obiectivului în runda precedentă.
„N-am reuşit să avem aceeaşi evoluţie bună, ne aşteptam la o oarecare cădere din partea băieţilor. După meciul cu Universitatea Cluj, care a consfinţit îndeplinirea obiectivului în Liga I, s-a observat o uşoară lipsă de concentrare. Mai adăugăm şi evenimentele de la finalul săptămânii, când s-a vehiculat că Pandurii va fi retrogradată pentru că nu va fi programată. Acest lucru a afectat psihicul jucătorilor. Pe de altă parte, ne-am dorit foarte mult, am dat două goluri, ne-am mai creat şi alte situaţii de gol, dar am făcut şi gafe în apărare. Acest joc a fost un accident. Sâmbătă, avem meci greu cu Vaslui şi, după cum i-am văzut pe băieţi, sunt decişi să şteargă această impresie şi să demonstreze că jocul de la Braşov a fost un accident“, a declarat secundul pandurilor, Marian Dinu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS