15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMuierea Reghecampf şi baubau’ Mititelu

Muierea Reghecampf şi baubau’ Mititelu

La supărare, oamenii spun multe, iar despărţirea deloc elegantă dintre Laurenţiu Reghecampf şi Adrian Mititelu dinaintea meciului cu Unirea Urziceni a scos la iveală anumite lucruri grave din bucătăria Ştiinţei. Anamaria Prodan, agent de jucători şi soţia antrenorului Universităţii, îl acuză pe patron că făcea presiuni pentru a băga anumiţi jucători în teren. „Mititelu îl ţinea nopţi în şir la telefon pe soţul meu să-i spună pe cine să bage în echipă! Mă suna disperat că agentul Becali era în cantonament la jucători, că vrea să-i fure echipa. Mititelu este dezamăgirea vieţii mele. I-am adus jucători pe banii mei. Nici un jucător nu mai venea la Craiova din cauza lui. Îmi pare rău că nu am crezut în Piţurcă şi în impresarul Becali. Ce se întâmplă astăzi şi ce fac patronii e jignitor şi abuziv“, a spus Anamaria Prodan la sport.ro.

Mititelu: L-a lucrat pe Napoli

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, nu mai vrea să audă de antrenorul Reghecampf după scandalul creat, susţinând în acelaşi timp că Reghe l-a lucrat pe italianul Nicolo Napoli şi că Anamaria Prodan pusese ochii pe unii jucători ai Ştiinţei. „Reghecampf se plânge ca o muiere la TV, nu e corect ceea ce face. M-a condiţionat că el nu stă pe bancă dacă cei trei jucători (Fl. Costea, M. Costea şi Dina – n.r.) vor fi în lot. M-am rugat noaptea de el să revină asupra deciziei şi el a spus că nu acceptă. Du-te şi dă-mă în judecată că nu ţi-am dat nici un preaviz de încetare a activităţii de la club. Poate să plece acasă, nu mai e nevoie de el la Craiova. Eu l-am făcut antrenor în Liga I. L-a lucrat pe Napoli timp de trei luni. El a insistat ca unii jucători de la Craiova să semneze cu soţia sa ca impresar. A prins boală pe fraţii Costea pentru că nevastă-sa nu a putut să semneze contracte cu ei“, a spus Mititelu.

Reghecampf: Nu avea dreptul să mă suspende

„Nu am înţeles de ce am fost suspendat. M-a deranjat că nu am avut voie să stau măcar la tribuna oficială. Nu avea dreptul să mă suspende. Mititelu mi-a zis că între mine şi jucători îi alege pe ei. Am dat contractul meu unui avocat, să văd dacă m-a suspendat legal. Mi s-a refuzat accesul la vestiare“, a spus Laurenţiu Reghecampf la sport.ro. Acesta dorea să-i lase din nou în afara lotului pe fraţii Costea şi pe Dina, pentru că înaintea meciului au mâncat papanaşi şi pizza. Cazul va ajunge cu siguranţă la comisiile abilitate. Aflat deja în litigiu cu Universitatea, Victor Piţurcă vrea să se ia măsuri. „Nu mă surprinde ceea ce se întâmplă la Craiova. Mititelu a distrus clubul pe care acum îl face de râs. E un baubau care discreditează oameni. E la modă suspendarea de antrenori. Cred că aici sunt de vină şi comisiile, cei care conduc fotbalul românesc. Au trecut patru luni şi nici în cazul meu nu s-a dat un verdict. Voi mai aştepta un pic şi voi lua măsurile aferente. O parte din vină o poartă şi Reghecampf, că a acceptat să revină la club. Mititelu ar trebui exclus din fotbal, trebuie să fie persona non grata, să nu mai fie primit nici în media“, a comentat Piţi la sport.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII