12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGaz Metan CFR are doar varianta victoriei

Gaz Metan CFR are doar varianta victoriei

Gaz Metan CFR Craiova – FC Argeş
Stadion
„Municipal“ – Severin, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Gaz Metan CFR:
M. Neagoe – Firoiu, P. Irimescu, Cruşoveanu, C. Bogdan – Neacşa, Mitic, Fl. Pârvu, I. Mitroi – Trifu, Boroiban. Antrenor: Jerry Gane.
FC Argeş: Bolboaşă – Voicu, Cotiga, Avrămescu, Briceag – A. Popa, Cârstoiu, Deliu, Boboacă – Cârstea, Ion. Antrenor: Eftimie Iordan
Vor arbitra: Fl. Ghimbăşan – Ad. Ionescu, Fl. Pucheanu.

Jerry Gane este obligat să găsească formula câştigătoare în jocul cu FC Argeş, în caz contrar riscă să fie demis

Ape tulburi la Severin, acolo unde Gaz Metan CFR Craiova nu a câştigat nici un punct pe terenul de joc, fapt care i-a iritat la maximum pe conducătorii clubului, aceştia fiind decişi să taie în carne vie. În pericol este toată lumea, începând de la jucători şi terminând cu antrenorii, iar etapele rămase nedisputate din retur sunt de fapt nişte testări, cei care conving urmând să facă parte din noul proiect, care va debuta la vară, ceilalţi fiind puşi pe liber. Presat de timp este însă tehnicianul Jerry Gane, care anul trecut formase un lot competitiv şi cu rezultate, însă „partitura“ sa nu a prea fost câştigătoare şi în sezonul acesta, motiv pentru care a primit şi ultimatumul: victorie cu FC Argeş. „Este adevărat că s-a discutat şi despre o posibilă plecare a lui Jerry Gane, pentru că rezultatele nu l-au ajutat deloc în retur. Trebuie să câştige neapărat mâine (sâmbătă – n.r.) cu FC Argeş… Şi la jucători sunt probleme, probabil că până în vară cine merită să rămână va rămâne“, a spus preşedintele executiv al clubului, Gheorghe Frăţică. „Băieţii sunt datori vânduţi faţă de noi. Trebuie să legăm trei victorii neapărat, ca să stăm fără griji la finalul campionatului, acum cu FC Argeş, la Slatina cu Alro, şi apoi cu Arieşul Turda. Ne-am complicat prea mult situaţia“, a completat Gheorghe Frăţică.

„Este un meci de şase puncte“

Antrenorul lui FC Argeş, Eftimie Iordan, consideră că echipa sa trebuie să câştige următoarele trei confruntări dacă vrea să evite retrogradarea.
„Cu Craiova este un joc de şase puncte. La fel va fi şi cu Arieşul Turda şi ACU Arad, cu care ne luptăm pentru ieşirea din subsolul clasamentului. Trebuie să ne adunăm cât mai repede, pentru că, dacă nu vom câştiga, vom avea mari probleme. Ar fi păcat ca această echipă să retrogradeze! Eu am spus de mai multe ori că nu am scăpat de retrogradare. Jucătorii trebuie să dea totul pe teren, când intră şi să facă tot posibilul să câştige. Nu mă tem de arbitraj, pentru că până acum nu am avut arbitri care să ne toace. Arbitrul nu ţi-o scoate din poartă, dacă tu dai gol. Nu te fură nimeni pe faţă! Le-am spus jucătorilor să nu mai protesteze în teren la deciziile pe care le iau cavalerii fluierului, deoarece aceştia nu le mai întorc. Îţi mai dau şi cartonaşe aiurea, după care te suspendă“, a declarat Eftimie, pentru Curierul Zilei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU