22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor puncte la Arad

Găzarii vor puncte la Arad

UTA Arad – Gaz Metan CFR
Stadion „UTA“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
UTA:
Smaranda – Bălan, Pascariu, Varga, Diarra – Nădăban, Ignea, Neagoe, Gâlcă – Cl. Drăgan, Capătă. Antrenor: Roland Nagy.
GM CFR: M. Neagoe – Roşianu, P. Irimescu, O. Nicola, C. Bogdan – Neacşa, Vigariu, Mitic, I. Mitroi – Boroiban, Chirea. Antrenor: Jerry Gane.
Vor arbitra: D. Dreve – C. Cantemir, I. Bucsi.

Înfrângerea suferită cu Alba Iulia nu i-a demoralizat pe jucătorii de la Gaz Metan CFR Craiova, din contră, „găzarii“ s-au „înrăit“ şi vor să producă surpriza în disputa de la Arad. Preşedintele grupării oltene, Gheorghe Frăţică, este de părere că Jerry Gane şi elevii săi pot contabiliza cel puţin un punct dacă se vor dărui şi nu se vor rezuma doar să se apere. „Va fi un meci greu, UTA are o echipă bună, însă am demonstrat că atunci când ne mobilizăm cum trebuie putem învinge pe oricine. Să nu uităm că în tur, la Depou, a fost 4-1, deci este un meci deschis oricărui rezultat. Am vorbit astăzi (vineri – n.r.) cu băieţii şi i-am văzut montaţi. Acum sper ca optimismul lor să se şi concretizeze“, a spus Frăţică. „Campionatul acesta este de tranziţie, din vară, în schimb, vor trage linie, pentru că vrem să atacăm promovarea din sezonul viitor. Practic, se va cerne sita în meciurile rămase de disputat din retur… Vom vedea cine merită şi cine nu să continue cu noi şi din vară“, a completat Gheorghe Frăţică.
„Suntem conştienţi că în ultimele două partide de pe teren propriu am câştigat greu, însă, în afară de Petrolul, nimeni nu a mai plecat cu puncte de la Arad. Suntem restanţi faţă de suporteri, după partida cu Petrolul, dar echipa e motivată şi dispusă să remonteze acest eşec“, a spus antrenorul arădenilor, Roland Nagy, pentru sportarad.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS