12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportŞiman: Universitatea poate surprinde orice adversar

Şiman: Universitatea poate surprinde orice adversar

Finanţatorul Sportului Studenţesc crede că Universitatea, care a supravieţuit până acum datorită banilor unui singur finanţator, este o echipă cu evoluţii oscilante

Patronul „găştii nebune“ din Regie a vorbit pentru GdS despre meciul de sâmbătă, dar şi despre problemele Ştiinţei.
– Universitatea Craiova speră ca sâmbătă să obţină în Regie toate cele trei puncte. Ce vrea să obţină Sportul?
– Ce ar putea vrea? Orice meci pe care îl dispută, Sportul vrea să-l câştige. E firesc, e normal.
– Cum credeţi că va fi această întâlnire de sâmbătă, din Regie? Aprigă?
– Nu ştiu, nu mă hazardez în fel de fel de opinii… Vom vedea sâmbătă, pe teren, ce dispută va fi.
– V-aţi uitat la meciurile Universităţii?
– Echipa Craiovei a avut evoluţii contradictorii. Există la Universitatea însă jucători cu un anumit potenţial şi care pot surprinde orice adversar.
– E vorba de echipa care a rămas la Craiova… În iarnă, după demiterea lui Victor Piţurcă, aproape o echipă a plecat de la Universitatea Craiova!
– Echipa care a rămas, echipa care a venit?! Cum să spun? Unii jucători care au plecat în iarnă abia veniseră la Universitatea Craiova, nu? La capitolul plecări s-ar putea vorbi de doar doi-trei jucători din vechea trupă, cea care a prins contur în urmă cu vreo trei-patru ani: Găman, Bărboianu şi Wobay. Nu cred că greşesc. Cu alte cuvinte, la Universitatea 2011 este aproape întreaga echipă în care şi-a pus, în urmă cu ani, mari speranţe patronul Craiovei.

„Dacă un club
nu produce bani,
nu va fi stabilitate“

– Universitatea are destule şi diverse probleme în prezent, iar dumneavoastră, ca finanţator al Sportului,  v-aţi confruntat cu unele dintre acestea. Cum vedeţi, din Capitală, problemele Craiovei?
– La Universitatea sunt acum probleme normale! Faptul că nu a avut probleme a fost un lucru anormal. Craiova n-a existat datorită faptului că a produs bani sau că a dus o activitate de afaceri, ci pentru că un om, într-o anumită perioadă de timp, a întreţinut echipa din banii proprii. Iar acum, cum spuneam, s-a ajuns la o normalitate! Atâta timp cât un club de fotbal nu va produce bani, acest club nu va avea stabilitate financiară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII