12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Pentru România este ultima şansă“

„Pentru România este ultima şansă“

Atacantul Edin Dzeko a afirmat că se aşteaptă la un meci foarte greu cu România, dar consideră că Bosnia are prima şansă deoarece evoluează pe teren propriu şi va avea susţinerea fanilor. „Suntem conştienţi că echipa României este foarte bună şi că nu va fi uşor să câştigăm. Pentru ei, victoria e imperativă, este ultima lor şansă de a mai spera la calificare. Oricum, noi ne concentrăm doar pe jocul nostru şi la ce avem noi de făcut. Vom avea un sprijin extraordinar din partea fanilor“, a declarat jucătorul lui Manchester City, conform Mediafax.
Una dintre vedetele selecţionatei lui Safet Susic, lyonezul Miralem Pjanic, a părăsit antrenamentul de miercuri seară accidentat, urmând să afle până astăzi diagnosticul medicilor şi dacă va putea evolua contra României. În aceeaşi situaţie se află şi titularul postului de portar, Kenan Hasagic (Istanbul BB), care nu s-a putut pregăti din cauza unor probleme mai vechi la spate.
Conform presei din Bosnia, selecţionerul Safet Susic ar miza pe următorul „unsprezece“: Sehic – Mujdza, Mravac, Spahic, Lulic – Rahimic, Misimovic, Stilic, Medunjanin – Dzeko, Ibisevic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS