14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIncompatibilitate între tată şi fiu

Incompatibilitate între tată şi fiu

Din cauza conflictelor permanente, atât la antrenamente, cât şi la meci, tehnicianul Slobodan Nikolic refuză să mai lucreze şi în sezonul viitor cu fiul său Stefan Nikolic. Probabilitatea ca ambii să rămână la Energia Rovinari este extrem de mică din cauza bugetului redus, iar conducătorul de joc al gorjenilor are deja oferte substanţiale.
„Colaborarea dintre mine şi Stefan s-a încheiat pentru că am avut conflicte atât la antrenamente, cât şi la meci. Cred că Stefan a jucat bine. Eu sunt un antrenor temperamental şi Stefan nu mă înţelege câteodată. Cred că e mai bine ca fiecare să-şi urmeze drumul lui. Din punct de vedere financiar, consider că pentru Stefan ar trebui ceva mai substanţial, pentru mine nu. Conducerea clubului hotărăşte dacă Stefan va rămâne. Stefan are oferte din Germania. Un antrenor l-a sunat pe agentul meu“, a declarat Slobodan Nikolic.
Antrenorul sârb susţine că va demara eventualele negocieri cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului după ultimul meci al sezonului, lăsând impresia că nu este interesat foarte mult de latura financiară.
„După ultimul meci din acest sezon voi discuta prelungirea contractului cu conducerea clubului. Am trei oferte acum, una de la o echipă din România, iar altele din ţări cu echipe puternice, dar eu cred că e nevoie de continuitate la echipă. Trebuie păstrat un nucelu de opt-zece jucători la echipă. La fel e şi cu antrenorul, nu e bine să schimbe echipa de la an la an. Doamna Carmen Tocală a spus că antrenorii străini care vin în România sunt mercenari. Eu pot să arăt contractele pe care le-am avut în alte ţări, iar cel de la Energia este unul din cele mai mici. Nu am venit aici pentru bani“, a mai spus Nikolic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS