14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSusici nu se sperie de naţionala României

Susici nu se sperie de naţionala României

Selecţionerul echipei naţionale a Bosniei-Herţegovina, Safet Susici, a declarat ieri că formaţia sa are jucători mai valoroşi decât cea a României, chiar dacă în lotul tricolor va reveni Adrian Mutu. „Nu mă gândesc decât la meciul cu România, pe care vreau s-o batem. Iar dacă, din diverse motive, nu vom reuşi, nu voi fugi de responsabilitate şi nici nu voi căuta scuze. România este o echipă bună, dar nu mai bună decât a noastră. Le-am analizat jocul şi am concluzionat că noi avem jucători mai valoroşi, chiar dacă Mutu va reveni la lot. Sunt optimist, avem jucători în formă bună, precum Pjanici sau Ibisevici. Dacă vom câştiga la Zenica, mergem apoi la Paris să ne luptăm cu Franţa pentru primul loc“, a spus Susici, conform Mediafax, care citează cotidianul bosniac 24 Sata.
Tehnicianul bosniac a menţionat că terenul stadionului „Bilino Polje“ din Zenica, unde se va desfăşura partida, este „un dezastru“. „Am insistat să nu jucăm cu România aici. Nu va fi un loc ideal pentru joc, dar sperăm că ne va avantaja pe noi. Până la urmă, fotbalul este acelaşi, nu ştii niciodată care teren e mai potrivit“, a mai spus Safet Susici.
La rândul său, atacantul Vedad Ibisevici (Hoffenheim) a afirmat că meciul cu România va fi foarte dificil: „Cu toate acestea, având în vedere că jucăm acasă şi vom avea sprijinul suporterilor noştri, putem învinge“.
Partida dintre reprezentativele Bosniei-Herţegovina şi României, din Grupa D a preliminariilor Euro 2012, va avea loc pe 26 martie, de la ora 20.15, la Zenica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU