29.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor să scape de „gazare“

Pandurii vor să scape de „gazare“

Gaz Metan Mediaş – Pandurii Târgu Jiu
Stadion „Gaz Metan“, astăzi, ora 16.30, GSPTV.
Formaţii probabile:
Gaz Metan:
Pleşca – Trtovaci, Fl. Lazăr, Akaki, Vukadinovici – Hoban, Todea, Dudiţă – Pârvulescu, Liţu, Fl. Bratu. Antrenor: Cristian Pustai.
Pandurii: Mingote – Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Vranjes, Apostu, Brata. Antrenor: Petre Grigoraş.
Vor arbitra: M. Prodan – M. Nagy, P. Gaşpar.

Pentru a ţine aproape de echipele de deasupra liniei de retrogradare şi pentru a avea moralul ridicat, pandurii nu au voie să piardă la Mediaş. Speranţele lui Petre Grigoraş de a-şi atinge scopul sunt alimentate de modul în care au lucrat elevii săi în ultima săptămână. Tehnicianul va abandona tactica falimentară din etapa trecută, preferând să destabilizeze masiva apărare a Gazului pe flancuri cu ajutorul fundaşilor laterali Matei şi Grecu. „Deşi mulţi ne consideră outsideri, cred că va fi un meci echilibrat. Vreau să ne întoarcem cu punct sau cu puncte. Voi face cel puţin o modificare în atac, sper să aleg soluţia cea mai bună. Nu mai pot juca însă cu Apostu şi Lemnaru. Am încercat să am forţă ofensivă, dar nu asta e soluţia. Dacă vom redeveni acea echipă agresivă, cu Grecu şi Matei care făceau o sută de curse până în careul advers, sunt convins că altfel vor sta lucrurile la Mediaş. Gazul e o echipă puternică, dar nu înseamnă că nu poate fi învinsă. Sunt încrezător, chiar dacă ne lipsesc unii jucători“, a declarat Grigoraş. „Cum Gazul e la egalitate de puncte cu Dinamo şi Rapid, iar noi am făcut meci egal şi în Giuleşti, şi în «Ştefan cel Mare», de ce nu am încerca să facem un egal la Mediaş?“, a completat tehnicianul gorjenilor.

Pustai: Pandurii joacă bine în deplasare

Tehnicianul echipei din Mediaş, Cristian Pustai, apreciază formaţia gorjeană: „Ştim că întâlnim o echipă care în deplasare a jucat foarte bine, în ultimele deplasări a marcat în fiecare joc, iar în ultimele trei partide a primit de fiecare dată lovituri de la 11 metri. Pandurii este o echipă care joacă ofensiv…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS