17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNemţii - în lacrimi, Inter - în sferturi

Nemţii – în lacrimi, Inter – în sferturi

Bayern München a ratat incredibil calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, pierzând pe propriul teren, scor 2-3 (Gomez ‘21, Muller ‘31 / Eto’o ‘4, Sneijder ‘63, Pandev ‘88), manşa a doua cu Inter Milano, după ce în tur germanii câştigaseră cu 1-0.
Antrenorul gazdelor, Louis Van Gaal, şi-a găsit cu greu cuvintele după meci, fiind foarte dezamăgit: „Am avut partida în mână şi am pierdut. Îmi cer scuze fanilor care au fost alături de noi. Din păcate, nu am putut să-i facem fericiţi“.
Goran Pandev, eroul nerazzurilor, a mărturisit că a crezut în calificare tot timpul. „A fost cel mai important gol din cariera mea“, a punctat Goran Pandev, în timp ce antrenorul Leonardo a spus că este în culmea fericirii. „Este foarte greu să explic ceea ce s-a întâmplat după un meci nebun precum acesta. Am câştigat, iar acest lucru contează cel mai mult. Este un rezultat istoric şi numai jucătorii ştiu cât de greu a fost“, a spus Leonardo, antrenorul Interului. Căpitanul naţionalei României, Cristi Chivu, s-a declarat foarte mulţumit de calificarea obţinută. „A fost un meci frumos, am suferit puţin, dar ne-am făcut jocul. Ştiam ce avem de făcut şi cum trebuie să ne facem treaba. Calificarea ne-a reuşit în cel mai bun mod posibil şi acum ne putem bucura şi putem sărbători pentru că am obţinut ceea ce ne-am dorit“, a declarat Chivu, care a fost titular şi a jucat până în minutul 87, când a fost înlocuit cu Nagatomo.

„Chicharito“ a făcut legea pe „Old Trafford“

Javier „Chicharito“ Hernandez a fost omul decisiv pentru Manchester United, în privinţa calificării în sferturile competiţiei. Mexicanul a reuşit o „dublă“ (‘5, ‘75) în victoria din manşa a doua cu Olimpique Marseille, scor 2-1, „diavolii“ marcând, de altfel, toate golurile, Brown trimiţând în propria poartă în minutul 82. În meciul tur, scorul fusese 0-0. „Nu a fost o partidă uşoară, dar până la urmă contează doar calificarea. Am făcut unele erori, iar finalul putea oferi surprize nedorite pentru noi. Hernandez a fost senzaţional“, a punctat Sir Alex Ferguson. „Manchester a avut multe absenţe. Cu toate acestea, ei vor merge mai departe. Am încercat să facem multe, dar nu s-a putut“, a replicat antrenorul francezilor, Didier Deschamps.
Sferturile de finală ale Ligii Campionilor se vor juca pe 5-6 aprilie (turul) şi 12-13 aprilie (returul), tragerea la sorţi fiind programată mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS