13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlro vrea victoria cu UTA

Alro vrea victoria cu UTA

Alro Slatina – UTA Arad
Stadion
„1 Mai“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Alro:
Tătaru – Pasăre, Vişa, Vodiţă, Ghindeanu – Sg. Popescu, Murgan, Precup, Ed. Stoica – Anghelina, Ene. Antrenor: Corneliu Papură.
UTA: Smaranda – Bălan, Pascariu, Tînc, Diarra – Purece, Chindriş, Varga, Nădăban – Drăgan, Capătă. Antrenor: Roland Nagy.
Vor arbitra: I. Iugulescu – I. Szekely, Fl. Potora.

Alro Slatina va susţine sâmbătă un adevărat test de maturitate, urmând să întâlnească o echipă de tradiţie a fotbalului românesc, UTA Arad, pe un stadion „străin“ ei până în prezent, „1 Mai“. Cum pauza a fost destul de lungă pentru majoritatea suporterilor grupării de pe malul Oltului, doar membrii grupului „Slatina 1368“ fiind prezenţi la Alba Iulia în runda precedentă, se aşteaptă ca noua „casă“ a aluminiştilor să fie luată cu asalt. „Sper să fie de bun augur mutarea de la «Metalurgistul» pe «1 Mai»“, a precizat antrenorul Corneliu Papură (foto). „Ne aşteaptă un meci foarte dificil. UTA trece prin momente grele, mai ales după depunctarea care se menţine, iar asta va face ca ei să fie mult mai concentraţi, mai mobilizaţi. De la o echipă matură cum este UTA, cu mare experienţă în Diviziile A şi B, ne aşteptăm să fie un adversar care vrea să-şi recupereze punctele. Li s-a făcut o nedreptate şi atunci vor fi foarte motivaţi. Noi suntem concentraţi pentru a reuşi să ne ridicăm la un nivel bun al jocului, iar la sfârşitul partidei să reuşim să câştigăm cele trei puncte“, a spus Papură, care nu va miza în acest meci pe fundaşul central Kalai, mijlocaşul Quist şi atacantul Constantin Bârsan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS