19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pompierii“ nu concep să piardă la Calafat

„Pompierii“ nu concep să piardă la Calafat

După evoluţia excelentă din prima etapă a returului, antrenorul formaţiei Prometeu Craiova, Paul Răducan, este convins că elevii săi vor „culege“ şi cele trei puncte puse în joc în partida de astăzi, de la Calafat, cu FC Drobeta, din cadrul rundei a 17-a din C4. „Nu concep să pierdem acest meci. Am obţinut o victorie importantă cu Rovinariul şi acum este nevoie de continuitate în rezultate. Mergem la victorie, pentru că suntem la -5 în clasamentul adevărului şi trebuie să aducem puncte de afară. Trebuie să ne revenim şi să ne atingem obiectivul, să terminăm în prima jumătate a clasamentului“, a spus Paul Răducan, care ar putea începe partida de astăzi cu următorul „unsprezece“: Zuleam – Şerban, Sava, Preduţ, Enache – Vătu, Ştoiu, Bică, D. Popescu – Ghiţă, Bălă.
Şi jucătorii sunt conştienţi de importanţa mizei din confruntarea de la Calafat.
„Va fi un meci de luptă, ţinând cont de starea terenului. Ei nu sunt încă organizaţi, dar noi nu trebuie să îi privim de sus, că s-ar putea să avem probleme. Fotbalul te pedepseşte când faci asta. Îmi propun să marchez în fiecare meci, dar cel mai important este să câştige echipa“, a spus atacantul „pompierilor“, Alin Bălă.

„Pentru noi, fotbalul începe de la vară“

Deranjat de comentariile răutăcioase pe tema înfrângerii cu 7-1, de vinerea trecută, în meciul cu Pandurii II, antrenorul Drobetei, Claudiu Oncică, a explicat ce-i lipseşte noii echipe din Calafat ca să aibă un parcurs bun. „Nu merităm să fim puşi la zid, pentru că noi încercăm să creăm o echipă competitivă fără zece jucători importanţi, localnici, care ar fi jucat cu sufletul pentru echipă. E vorba despre Valentin Ghiţă, George Uşurelu, Ionuţ Burcă, Cristi Sârbu, Costel Mitrică, Ştefan Logoviceanu, Cătălin Brebenel, Dumitru Iancu, Marius Riza şi Constantin Popa. Ne-am încurcat cu cine nu trebuia şi acum sunt blocaţi până la vară la Triumf Bârca. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Aş vrea ca lumea să înţeleagă că nu vrem să facem de râs pe FC Drobeta, pentru că şi noi, la Calafat, avem o istorie, avem orgolii, şi e clar că nu ne convine situaţia. Pentru noi, fotbalul începe de la vară“, a spus tehnicianul calafetenilor. „Cu Prometeu vom încerca să jucăm un fotbal plăcut şi mi-aş dori mult să producem surpriza“, a punctat Claudiu Oncică.
FC Drobeta ar putea începe partida în următoarea formulă: Lascu – Opriceană, Diţă, Dăniţă, Coca – M. Popa, Drăcea, Ţurai, Bugălă – Carfin, Hurezeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII