20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBărboianu - „câine“, efectul bombei nucleare Piţurcă

Bărboianu – „câine“, efectul bombei nucleare Piţurcă

Ştefan Bărboianu este, oficial, jucătorul clubului Dinamo, iar Adrian Mititelu continuă să regrete că a ales să colaboreze cu Victor Piţurcă

Fostul jucător al Ştiinţei, Ştefan Bărboianu, a ajuns la Dinamo, site-ul oficial al „câinilor“ anunţând că jucătorul va semna un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire. Bărboianu, care a fost declarat jucător liber de contract de comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal, ca şi Valerică Găman, va fi prezentat oficial în tricoul alb-roşu într-o conferinţă de presă. Până una-alta, Bărboianu şi-a făcut planurile alături de dinamovişti: „Mă bucur că m-am alăturat noului proiect Dinamo, că am ales o echipă care îşi doreşte performanţă! În alegerea mea a contat foarte mult faptul că am fost coleg la naţionala de tineret cu Torje, Ganea şi Alexe. Sper să fac performanţă la Dinamo, aşa cum au reuşit şi alţi jucători care au venit de la Craiova!“. Ştefan Bărboianu a adunat 87 de partide în tricoul Universităţii Craiova (două goluri), dar şi 15 selecţii la naţionala Under 21.

„Dragomir îşi trăieşte ultimele zile
la şefia LPF“

Patronul Adrian Mititelu trebuie să se recunoască învins pentru moment şi a admis ieri că această mutare, greu de prevăzut în urmă cu două luni, este urmarea scandalului dintre el şi Victor Piţurcă, fostul manager general al Ştiinţei. „Sunt efectele acestei bombe nucleare numite Victor Piţurcă, a acestei gafe de a mă încurca eu cu un asemenea om. Am pierdut o bătalie, dar nu războiul. Comisiile lui Dumitru Dragomir au decis acest lucru. El îşi trăieşte ultimele zile la şefia LPF, sunt mai mulţi şefi din fotbalul românesc care cred acelaşi lucru, doar că se aşteaptă semnalul potrivit“, a ameninţat Mititelu la sport.ro.

Găman vrea la Steaua

După Bărboianu, urmează să fie rezolvat şi cazul Găman. S-a spus că acesta este disputat de Steaua şi Dinamo, iar ultimele declaraţii îl dau mai aproape de Ghencea. „Vreau la Steaua, nu vreau la Dinamo. Contează enorm că o să fie antrenor Sorin Cîrţu, el m-a sunat. Vreau să ajut Steaua. Vreau să ajut apărarea Stelei şi pe Gigi Becali, că e un om bun. Nu vreau la Dinamo şi, de la vară, sper să fie o înţelegere amiabilă, să ia şi Craiova ceva bani pe mine, iar eu poate mă transfer la o echipă din străinătate. Aş avea şanse mai mari să ajung la o echipă mare de la Steaua, nu de la Dinamo“, a spus Valerică Găman la Pro TV. Mihai Stoica, managerul clubului Steaua a admis că ia în calcul aducerea lui Găman printre „militari“. „Din câte am auzit, Găman şi Bărboianu sunt rezolvaţi de Dinamo. Dacă Găman a spus că vrea la noi, o să mai discutăm“, a spus „Meme“ în cadrul unei conferinţe de presă organizată ieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

46 COMENTARII