15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaştrii s-au antrenat pe „Zoli Crişan“

Alb-albaştrii s-au antrenat pe „Zoli Crişan“

Vremea improprie din ultimele zile, mai ales ninsorile de joi, au dereglat oarecum programul de pregătire al alb-albaştrilor. Joi şi vineri, elevii lui Nicolo Napoli şi Silviu Lung s-au antrenat, de două ori pe zi, pe terenul „Zoltan Crişan“. Echipa nu se va pregăti pe gazonul de pe „Ion Oblemenco“, acesta fiind protejat în vederea partidei de luni. Aici se lucrează la degajarea terenului de zăpadă. Oltenii intră în cantonament sâmbătă, în Lunca Jiului.
Delegaţia Victoriei Brăneşti şi-a anunţat sosirea în Craiova duminică seară, urmând să fie cazată la hotelul Bavaria. Conform declaraţiilor lui Alin Buzărin, managerul sportiv al clubului din Brăneşti, antrenorul Ilie Stan nu se confruntă cu probleme de lot, astfel încât ar fi posibilă folosirea echipei din meciul cu CFR Cluj.

300 de jandarmi
la meciul cu Brăneşti

Partida Universitatea – Victoria Brăneşti (luni, ora 18.00) este considerată una cu un grad mediu de risc. Aproximativ 300 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura securitatea tuturor participanţilor la meci. Accesul publicului în stadion va fi permis de la ora 16.00, iar începând cu aceeaşi oră se va interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în apropierea arenei sportive. Cetăţenilor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice nu li se va permite accesul în incinta stadionului. Nu se va permite accesul pe stadion decât persoanelor care posedă bilet. Intrarea este liberă pentru doamne şi domnişoare, decizia a fost luată de conducerea clubului din Bănie, având în vedere că marţi este Ziua Femeii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII