14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMilan Mitic vrea în Liga I cu Gaz Metan CFR

Milan Mitic vrea în Liga I cu Gaz Metan CFR

Fostul căpitan al Drobetei, Milan Mitic, se bucură intens de faptul că a ajuns să evolueze la o echipă cu perspective de promovare, cum este Gaz Metan CFR, considerând că astfel poate face pasul spre marea performanţă. Mijlocaşul sârb speră ca suporterii severineni să-i „adopte“ rapid pe Jerry Gane şi compania şi să-i susţină în drumul spre Liga I.  
– Te-ai transferat la Gaz Metan CFR, te aşteptai să revii astfel în Liga a II-a?
– Am vrut să vin aici, avem un antrenor serios, echipa este bună, la fel şi atmosfera, cred că o să fie bine. Una e să joci în Liga a III-a şi alta e în cel de-al doilea eşalon. Nu aveam foarte multe informaţii despre Gaz Metan CFR, ştiam doar că este un club serios, care vrea să promoveze în viitor.
– Cum te-au primit noii tăi colegi?
– Foarte bine, cu toate că nu-l cunoşteam decât pe Flavian Roşianu, care a jucat şi el un timp la FC Drobeta. Toţi sunt OK, vorbesc cu mine şi sper să ne înţelegem la fel în continuare. Sunt de mai bine de doi ani în România şi am învăţat să vorbesc binişor, dar aici, la Gaz Metan CFR, mă ajută foarte mult masorul Răzvan (Fertu – n.r.), care ştie limba sârbă.
– Ce ţi-ai propus pentru returul campionatului?
– Sper să ajut mult echipa şi să facem o figură frumoasă. Avem meciuri grele în deplasare, iar acasă, jucând pe un teren foarte bun, cred că vom obţine multe rezultate bune, pentru că avem o echipă cu jucători foarte tehnici.

„Va fi presiune
mare pe noi“

– Din sezonul viitor se doreşte promovarea pe prima scenă, ce înseamnă asta pentru tine?
– Va fi presiune mare pe noi, dar avem toate şansele, pentru că la Severin sunt toate condiţiile, stadionul „Municipal“ este de Liga I. Pentru mine ar fi extraordinar să joc pe prima scenă românească. De asta am şi venit la Gaz Metan CFR, am crezut în proiectul celor care conduc acest club.
– Cum crezi că va fi primită echipa de suporterii severineni?
– Asta nu ştiu, rămâne de văzut. Este o problemă faptul că nu se numeşte FC Drobeta, dar eu sper ca suporterii din Severin să vină în număr mare la meciuri şi să ne încurajeze.
– Se pare că FC Drobeta se va muta la Calafat, ce le transmiţi foştilor colegi?
– Am înţeles că au rămas foarte puţini jucători din vechiul lot, dar le doresc să aibă evoluţii bune şi să termine cât mai bine în clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS