24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSăptămână „neagră“ pentru echipele SCM

Săptămână „neagră“ pentru echipele SCM

Cele cinci prim-divizionare ale SCM Craiova au pierdut partidele disputate în săptămâna care tocmai s-a încheiat. Şapte meciuri şi tot atâtea înfrângeri, acesta este bilanţul „negru“ al sportivilor de la clubul condus de Nicu Stoian.
Formaţiile de baschet (masculin şi feminin) ale SCM au suferit câte două eşecuri, la distanţă de câteva zile.
Baschetbalistele oltene au încheiat fără victorie seria meciurilor dificile din deplasare, în compania echipelor cu pretenţii la titlu. Elevele lui Liviu Manea au pierdut la Sfântu Gheorghe (scor 78-39) şi la Timişoara (scor 81-78). „Din păcate, am pierdut nemeritat pe fondul unui joc foarte bun al fetelor, care în partea a doua a meciului s-au descurcat bine în defensivă şi au fost eficiente în atac. S-a jucat dur, Kine Kane a fost accidentată, sper să nu fie ceva serios“, a precizat Liviu Manea. Echipa masculină de baschet din Bănie rămâne fără victorie în 2011. Învinşi joi de ultima clasată, BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc (scor 79-77), elevii lui Adrian Budurean au pierdut, sâmbătă, disputa din deplasare cu CSM Oradea, scor 106-84. „Am jucat bine, în condiţiile în care se cunosc problemele de lot cu care ne confruntăm. Dacă am avea lotul valid, altfel ar fi datele problemei“, a spus Adrian Budurean.

Voleibaliştii, fără set câştigat

Formaţiile de volei de la SCM au pierdut, în deplasare, după trei seturi. Voleibalistele au fost depăşite de CSM Lugoj cu 25-23, 28-26, 25-19. „Un meci bun făcut de fete. Din păcate, n-am putut să valorificăm aşa cum trebuie momentele în care ne-am aflat în avantaj. Toate cele trei seturi au fost pe muchie de cuţit şi oricare dintre echipe putea să le câştige“, a spus antrenoarea oltencelor, Puşa Dina. Băieţii lui Dan Pascu au făcut un meci bun pe terenul campioanei Remat Zalău, dar au fost învinşi cu 26-24, 27-25 şi 25-20. „Am punctat mult la impresia artistică, dar fără rezultat în clasament. Păcat că n-am gestionat finalurile de set mult mai bine, pentru că am jucat de la egal la egal cu echipa campioană. Mă bucură atitudinea jucătorilor mei“, a spus Dan Pascu.
Handbalistele de la SCM au fost învinse, joi, de „U“ Jolidon Cluj, scor 33-25.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU