13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ploaie“ de penaltiuri la Bradu

„Ploaie“ de penaltiuri la Bradu

Divizionara secundă Alro Slatina a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), amicalul disputat pe „sinteticul“ de la Bradu, cu FC Piatra Olt (locul 8 în C4). Pentru aluminişti au punctat Precup (‘21), dintr-un penalti venit în urma unui henţ în careu al lui Ciocan, şi Pasăre, care a reluat cu capul o centrare a lui Eduard Stoica (‘39). Piatra Olt a beneficiat şi ea de o lovitură de la 11 metri în jumătatea primei reprize, dar Tătaru a apărat şutul lui Dragalina (‘22). Echipa lui Dan Oprescu a dat dovadă de tărie de caracter şi a „întors“ jocul, înscriind de două ori prin Dragalina, ambele din penalti. La primul, Dragalina a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de Răducu (‘44), acelaşi atacant fiind „culcat“ în interiorul carelui de 16 metri de portarul Andrei Marinescu în minutul 85.
Antrenorul slătinenilor, Corneliu Papură, a început meciul cu: Tătaru – Pasăre, Vişa, Răducu, Ghindeanu – Sg. Popescu, Murgan, Precup, Ed. Stoica – Anghelina, Ene. Pe parcurs au mai intrat: Dumitra, Vodiţă, Abdoulaye, Shoukry, Goge, Marinescu, Voicu, Ghiţă, Quist, Badea, Fl. Radu, Hebga şi Dulcea.
De partea cealaltă, Dan Oprescu a folosit următorul unsprezece: Bugiu – Ciocan, Ignat, Streinu, Giurcă – Huţanu, Ivan, Vâlcică, Cozea – A. Mihai, Dragalina. Au mai jucat: Bogdanovici, Ov. Niculescu, Burcea, Sandu şi Lengyel.
Altfel, oficialii clubului Alro au anunţat la finalul partidei că egipteanul Shoukry şi ghanezul Abdoulaye nu vor rămâne la Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS