10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlianţă pentru debarcarea lui Mitică Dragomir

Alianţă pentru debarcarea lui Mitică Dragomir

Marin Condescu doreşte să convoace Adunarea Generală Extraordinară a LPF pentru a dizolva forul condus de Dragomir, însă iniţiativa sa nu pare să aibă ecou printre participantele Ligii I

Marin Condescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii, a anunţat că a făcut toate demersurile pentru convocarea Adunării Generale Extraordinare în vederea analizării comisiilor LPF. „Am depus la Liga Profesionistă o adresă prin care cerem convocarea Adunării Generale Extraordinare pentru a analiza activitatea comisiilor de la Ligă. Am adunat şase semnături. Marţi (mâine – n.r.) vom propune dizolvarea LPF. Comisiile ligii sunt încă dependente şi trebuie dezafiliate. Dacă s-ar schimba ceva la LPF, aş accepta chiar şi retrogradarea în Liga a III-a“,  a spus Condescu.
Gorjenii nu au însă prea mulţi susţinători. Iniţiativa lui Marin Condescu va rămâne, probabil, doar un gest disperat de supravieţuire în Liga I a echipei Pandurii. Majoritatea patronilor din prima ligă condamnă clubul Pandurii că a plătit o parte din datoria către Dinamo, iar acum refuză să mai recunoască faptul că mai are de achitat 500.000 de euro, din suma totală de un milion de euro, la care se adaugă şi TVA-ul.
„Când a fost cazul Varga – Bălan nu s-a sesizat nimeni. Când a fost retrogradat Sportul, nu s-a făcut nici o analiză. Nu o să se întrunească membrii Adunării Generale nici în 50 de ani. Trei-patru dintre cei care au semnat zic eu că nu au înţeles bine. Fiecare este cu interesul lui. Mai grav e altceva: că ai dat 500.000 de euro, iar acum restul nu-l mai recunoşti“, a comentat patronul Sportului, Vasile Şiman.
Nici Marian Iancu, de la FC Timişoara, nu susţine ideea lui Condescu: „Mă doare-n pălărie de convocatorul lor!“. Şi Oţelul a refuzat să semneze. „Pe Oţelul vă rog s-o excludeţi din acest proces. E adevărat că Galaţiul este beneficiara acestei situaţii conflictuale. Sunt oameni în comisii care n-au ce căuta pe acolo. Am spus la Adunarea Generală din toamnă“, a comentat preşedintele oţelarilor, Marius Stan.

Becali şi Mititelu, aliaţii lui Condescu

În războiul Pandurii – LPF, oltenii şi-au găsit aliaţi în persoanele lui Gigi Becali şi Adrian Mititelu, fiecare dintre aceştia având propriul război cu şeful LPF. „Am semnat convocarea pentru că mi se pare o laşitate să nu accepţi. Mi-e scârbă de atâtea măgării câte a făcut liga şi e foarte bine să se dizolve! Încearcă ei să mă facă pe mine persona non grata… Cel mai bine e să schimbăm toate comisiile şi să dizolvăm liga! Oricum, peste cinci minute se face alta“, a sunat justificarea patronului Stelei.
Adrian Mititelu susţine că e o chestiune de bun-simţ să fii alături de un membru al Ligii. „Am semnat convocarea. Mi se pare un lucru de bun-simţ să fii de acord ca un asociat să convoace Adunarea Generală“, a spus şi Mititelu la gsptv.
Pentru a convoca Adunarea Generală Extraordinară este nevoie de semnăturile a două treimi din membrii Ligii I.

Matei, dorinţă inedită de ziua sa

Gabriel Matei, fundaşul dreapta al pandurilor, a împlinit sâmbătă 21 de ani. Deşi colegii săi au avut liber, Matei s-a antrenat şi de ziua lui pentru a recupera timpul pierdut din cauza accidentării suferite în Antalya. Fotbalistul şi-a pus o dorinţă inedită, ca echipa Pandurii să fie programată în Liga I etapa viitoare, când ar trebui să joace cu Dinamo Bucureşti.
„Nu îmi doresc ceva deosebit de ziua mea, doar să fiu sănătos şi să revin cât mai repede la o formă bună pentru a putea juca. Pentru echipă, mi-aş dori să fie programată în campionat şi să putem juca de săptămâna viitoare din nou în Liga I“, a declarat Matei, pentru site-ul oficial al clubului. Din vară, Gabi Matei va evolua la Steaua, acolo unde a fost transferat în această iarnă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU