13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPaul Giotoiu, disponibil cu Steaua

Paul Giotoiu, disponibil cu Steaua

Comisia de Apel din cadrul Federaţiei Române de Handbal i-a anulat etapa de suspendare pivotului Energiei Pandurii Târgu Jiu, Paul Goitoiu, dictată de către Comisia de Disciplină. Giotoiu a fost eliminat în jocul cu CSM Bucureşti, însă în urma memoriului formulat de gorjeni şi a vizionării casetei jocului, Comisia de Apel a hotărât să menţină doar amenda de 300 de lei.
Paul Giotoiu va putea evolua în prima etapă a returului Ligii Naţionale de handbal masculin, cu Steaua Bucureşti, joc programat sâmbătă, în Capitală. Şi Andrei Păiuş va face deplasarea chiar dacă nu este apt sută la sută.
„În urma a ceea ce am întreprins la federaţie, am primit vestea că lui Giotoiu i-a fost ridicată suspendarea. A fost o suspendare nedreaptă, s-a făcut dreptate şi-l vom avea la meciul cu Steaua. Avem lotul aproape complet, acesta este marele nostru avantaj faţă de meciul cu CSM Bucureşti, chiar dacă Păiuş nu este refăcut decât în proporţie de 60-70 la sută. El va face deplasarea cu noi şi este un câştig foarte mare. Acum avem lotul pe care l-am folosit în pregătiri şi sperăm că acest atu şi dorinţa noastră de a câştiga ne vor ajuta la acest joc“, a declarat antrenorul Liviu Andrieş. Astăzi se va alătura lotului echipei Energia Pandurii Târgu Jiu şi Ionuţ Mazilu, jucător care revine la echipă după împrumutul la HC Minaur Baia Mare.
„Mâine (astăzi – n.r.) îl vom avea la antrenament şi pe Mazilu şi ne va ajuta şi el la meciul cu Steaua“, a confirmat Andrieş. Lidera Ligii Naţionale la finalul turului, UCM Reşiţa, a anunţat să se retrage din campionat din cauza problemelor financiare.
„Nouă ne convenea ca Reşiţa să rămână în aceeaşi formulă şi să continue campionatul pentru că, prin desfiinţarea ei, s-au întărit celelalte echipe şi pentru noi contează foarte mult Clujul, Bacăul sau Odorheiul“, a comentat tehnicianul gorjenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS