23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDavid Lopes, pregătit pentru derbi

David Lopes, pregătit pentru derbi

Deşi şi-a depus memoriu la LPF să devină jucător liber de contract, brazilianul David Lopes se pregăteşte cu Universitatea Craiova şi este gata să înfrunte duminică Steaua. „Lopes este în cantonament, se pregăteşte normal, nu este în nici un fel marginalizat de antrenorul Nicolo Napoli şi va juca titular dacă antrenorul va decide că poate să ajute echipa în partida cu bucureştenii“, susţineau ieri surse din cadrul grupării oltene.
În aceste condiţii, mai mult ca sigur David Lopes va face pereche în centrul defensivei cu Marco Zoro. Ivorianul Zoro, dar şi ceilalţi jucători aduşi în această iarnă la Universitatea – Wendel, Bujor, Subotic, Cossu- vor rămâne în Bănie, primii trei fiind deja legitimaţi. Aceştia se află în cantonament cu ceilalţi alb-albaştri. În ceea ce-l priveşte pe David Lopes, patronul Adrian Mititelu anunţase că brazilianul va părăsi Ştiinţa după cantonamentul din Antalya, cei doi având o înţelegere în acest sens.

Juveţii se călesc
în zăpadă

Zăpada le-a dat puţin planurile peste cap oltenilor, care marţi s-au refugiat pe un teren acoperit, de dimensiuni reduse pentru a putea să lucreze cu mingea. Ieri, antrenorul Nicolo Napoli şi-a scos trupa în zăpadă, alb-albaştrii călindu-se pentru meciul cu Steaua. Italianul a programat două şedinţe de pregătire, încercând să facă ultimele retuşuri pentru derbiul cu „militarii“. Craiovenii speră să facă o figură frumoasă prin care să-şi atragă fanii de partea lor, partida având toate şansele să se dispute cu public. Cel mai probabil, mâine, vor fi puse în vânzare biletele de meci. Deşi o parte din galerie a anunţat că boicotează meciul cu Steaua din cauza lui Mititelu, patronul Ştiinţei pariază pe 20.000 de spectatori dacă vremea va fi favorabilă, iar foste glorii ale Craiovei Maxima, precum Cîrţu sau Balaci, îi îndeamnă pe microbiştii craioveni să meargă la stadion să încurajeze echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

28 COMENTARII