11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, la mila „câinilor“ de la Dinamo

Pandurii, la mila „câinilor“ de la Dinamo

Clubul Pandurii Târgu Jiu şi-a achitat datoriile către jucătorii Cosmin Tilincă, Ibon Arrieta, Ionuţ Stancu şi Mădălin Popa, însă nu s-a înţeles cu Dinamo Bucureşti în privinţa lui Ilie Iordache şi poate pierde la „masa verde“ jocul cu Oţelul

Clubul Pandurii Târgu Jiu a achitat doar o parte a datoriilor din cauza cărora risca neprogramarea în etapa a 19-a din Liga I, cu Oţelul Galaţi. Gorjenii nu găsiseră, până la închiderea ediţiei, înţelegere la Dinamo Bucureşti pentru reeşalonarea restanţei de 460.000 de euro pe care o datorează „câinilor roşii“ în contul transferului lui Ilie Iordache, termenul-limită expirând azi-noapte, la ora 24.00. „Facem eforturi pentru a fi programaţi, însă cei de la Dinamo nu vor să cedeze. Vor banii acum! Dacă nu găsim înţelegere pentru a amâna termenul de plată, nu vom evolua în această etapă. Este o sumă mare, iar în aceste vremuri de criză nu poţi găsi imediat resurse. Sper totuşi să ne înţelegem cu cei de la Dinamo“, a explicat ieri după-amiază preşedintele Eugen Pârvulescu.
În cazul în care nu vor fi programaţi, cei de la Pandurii vor pierde întâlnirea cu Oţelul la „masa verde“, cu scorul 0-3. Cu toate că disputarea jocului era incertă ieri, cei de la Pandurii au comunicat preţurile biletelor la jocul de vineri, aceleaşi ca în turul campionatului: cinci lei intrarea generală şi zece lei la tribuna zero. Tichetele se vor putea procura începând de astăzi de la cele patru puncte de distribuţie din Severin: Complexul Decebal, hotel Traian, Autogară şi Magazinul Profi.

Arena din Severin,
sub zăpadă

„Municipalul“ severinean, gazda întâlnirii de vineri dintre Pandurii Târgu Jiu şi Oţelul Galaţi, era ieri acoperit de un strat de zăpadă de circa zece centimetri, iar prognoza meteo anunţă că va continua să ningă şi în următoarele zile în sud-vestul Olteniei. Cum preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus că nu se va amâna reluarea campionatului „nici dacă o să fie zăpada de un metru“, cei de la Pandurii, împreună cu administratorii arenei, trebuie să decidă când vor începe deszăpezirea pentru ca terenul să fie practicabil la ora meciului. Suprafaţa de joc de la Severin nu este dotată cu instalaţie de încălzire, astfel că există riscul ca partida să se dispute pe zăpadă, mai ales că vineri se anunţă alte ninsori. „Vremea mă îngrijorează şi e normal pentru că fotbalul se joacă pe un teren bun. De asta voiam să se termine şi turul mai repede… Dacă va fi zăpadă, ea va putea fi curăţată pentru că altfel nu poate începe meciul. Dar nu starea terenului mă îngrijorează cel mai tare acum, ci starea generală a echipei“, a comentat Grigoraş.

Adrian Iordache
a plecat

Atacantul Adrian Iordache şi-a reziliat ieri, pe cale amiabilă, contractul cu Pandurii Târgu Jiu. Disponibilizat în această iarnă de către Petre Grigoraş, Iordache s-a pregătit singur la Târgu Jiu cât timp cele două echipe ale clubului Pandurii s-au aflat în cantonament în Antalya. Transferat în vară la Pandurii, odată cu lotul Curtea de Argeş, Iordache a bifat doar 465 de minute pentru Pandurii, majoritatea sub comanda lui Ionuţ Badea, nereuşind să-şi treacă numele pe tabela marcatorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS