13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMitică suie fotbalul pe sanie

Mitică suie fotbalul pe sanie

Dumitru Dragomir nu ia în calcul amânarea returului Ligii I, deşi se anunţă căderi masive de zăpadă, iar terenul stadionului din Craiova era ieri acoperit cu zăpadă

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat că nu se pune problema amânării debutului returului Ligii I, în ciuda condiţiilor meteorologice nefavorabile. „Cum să se amâne campionatul? Returul nu se amână nici dacă o să fie zăpada de un metru“, a spus „Corleone“, conform mediafax.ro.
Directorul Şcolii Federale de Antrenori din România, Mircea Rădulescu, crede că lucrurile ar putea lua totuşi o întorsătură neaşteptată: „Cu vremea nu te joci. Dacă vârful de formă al iernii va fi atins vineri, iar zăpada va fi foarte mare, cluburile pot cere amânarea“. Meciul „U“ Craiova – Steaua este programat duminică, de la ora 20.30 (Digisport). Ieri, la stadionul „Ion Oblemenco“ se lucra pentru îndepărtarea zăpezii.

Mititelu zice că a plătit, FC Caracal neagă!

Ordinele de plată care demonstrează că Universitatea Craiova şi-a stins litigiile financiare cu Merlier, Paunovic, Şoavă şi Răducu au ajuns la LPF şi FRF. Finanţatorul Adrian Mititelu a declarat că a făcut rost de cei 200.000 de euro pe care îi avea de plătit jucătorilor în cauză, iar fanii pot răsufla uşuraţi, derbiul cu Steaua va fi programat, conform afirmaţiilor patronului Craiovei. Totuşi, ieri a apărut informaţia potrivit căreia banii pentru Răducu (FC Caracal) nu ar fi intrat în conturile clubului din „Oraşul Minunilor“. „Craiova avea de achitat o tranşă de 15.000 de euro până pe 15 decembrie, dar nu ne-a intrat nici un ban în cont atunci. Restul din banii pentru Raducu trebuia să ne fie dat acum. N-am văzut nici un ban! Craiova spune că a încercat să ne plătească, însă a trimis banii într-un cont greşit!
Nu au nimerit nici măcar banca! Noi avem cont la o altă bancă faţă de cea la care susţin ei că au făcut plata. Dacă nu primim dovada că totul e OK până mâine (astăzi, n.r.), meciul cu Steaua nu o să se mai joace! Comisia pentru statutul jucătorului a stabilit termenul de plată, nu noi, iar decizia e definitvă şi executorie“,  a declarat pentru www.sport.ro fostul preşedinte de la FC Caracal, Jean Niţulescu. „Nu ştiu cine e Jean Niţulescu. Din câte ştiu, el lucrează pe la Slatina. Este prietenul lui Silvian Cristescu şi încearcă să ne denigreze. Am făcut plata şi avem şi dovada plăţii“, a replicat aseară Adrian Mititelu la GSP TV.
Mititelu mai are încă o „misiune“ contracronometru, rezolvarea problemelor de la stadionul „Ion Oblemenco“, acţiunea de punere în funcţiune a turnichetelor şi a sistemului video fiind în plină desfăşurare. LPF anunţase că vineri va inspecta arena din Bănie pentru a stabili dacă meciul se joacă duminică seară cu sau fără spectatori.

Napoli, încă neînregistrat la FRF

Contractul antrenorului Nicolo Napoli nu a fost înregistrat încă la FRF, a dezvăluit ieri Mircea Rădulescu. Oficialul Şcolii Federale de Antrenori spune că Universitatea Craiova are timp să intre în normalitate până vineri la prânz. „Riciu“ l-a lăudat ieri pe italian, dar a precizat că nu-l vede câştigător în faţa Stelei. „Prin venirea lui Napoli există o atitudine pozitivă, jucătorii rămaşi au strâns rândurile şi se vede că există ambiţie. Credibilitatea lui Napoli i-a magnetizat pe fotbalişti în aceste momente grele. Cred că în prezent Craiova nu poate bate Steaua. Bucureştenii au avut parte de mai multă linişte, au un lot mai valoros şi joacă un meci decisiv pentru un loc fruntaş“, a spus Rădulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

28 COMENTARII