14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Naşu’“: Expertiza grafologică era necesară

„Naşu’“: Expertiza grafologică era necesară

Aseară, la Digi Sport, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost de acord cu Adrian Mititelu în chestiunea expertizei grafologice refuzate de CSL de la LPF: „Analiza grafologică joacă un rol extrem de important în toată această problemă. E inadmisibil că nu i-a fost acceptată proba aceasta de către comisia condusă de domnul Cocean, pe care recunosc că nu l-am ştiut până acum şi nu ştiu ce hram poartă pe la LPF“. Finanţatorul Craiovei a susţinut că actele depuse de Găman şi Bărboianu ar fi fost întocmite de un salariat al LPF, motiv pentru care a cerut o expertiză.

Mititelu continuă lupta cu „Corleone“

După ce Mititelu declarase zilele trecute că va sesiza la FIFA starea de incompatibilitate a lui Dragomir în funcţia de preşedinte al LPF deoarece este în judecată, ieri acesta a afirmat că Universitatea se va constitui parte civilă într-un proces pe care îl are „Corleone“.
„El (Dumitru Dragomir – n.r.) va avea o surpriză. Are un proces de luare de mită la Bucureşti, iar Universitatea Craiova se va constitui în parte civilă. Liga a fost prejudiciată“, a spus Mititelu la gsp.tv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU