18.3 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni are viaţă grea la Paris

Bölöni are viaţă grea la Paris

Echipa antrenată de Ladislau Bölöni, Lens, joacă, sâmbătă-seară, pe terenul echipei aflate pe locul al doilea în Ligue 1, Paris Saint Germain. În opinia tehnicianului român, PSG este mai puternică decât actuala lideră, OSC Lille. Lens a mai întâlnit-o pe gruparea pariziană în Cupa Franţei, în ianuarie, şi a pierdut categoric, cu 5-1.
„Sper să arate cu totul altfel jocul nostru faţă de cel disputat în cupă, deoarece sunt două competiţii diferite, iar echipele abordează de obicei în altă manieră partidele din campionat. Pentru mine este clar că PSG este mai bună ca Lens, este practic cea mai bună echipă pe care am înfruntat-o de când sunt antrenor aici. Este mai bună şi decât Lille. Pentru PSG ar fi un mare eşec dacă n-ar reuşi să ne bată“, a spus Bölöni, care a mai precizat că jucătorii de care se teme cel mai mult sunt Nene şi Giuly.
Cotidianul L’Equipe a scris că Bölöni a încercat să pună presiune pe parizieni cu declaraţiile pe care le-a făcut. „Iată un mijloc bun de a pune presiune pentru viitoarea adversară“, a scris ziarul francez.
Înaintea partidei de pe Parc des Princes, programată în cadrul etapei a 22-a din Ligue 1, Lens ocupă locul al 18-lea în clasament, cu doar 23 de puncte, în timp ce PSG se află la cinci puncte distanţă de lidera Lille.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS