9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŢicleanu: Echipa nu arată rău, dar nici bine

Ţicleanu: Echipa nu arată rău, dar nici bine

„Chiose“ recunoaşte că mai sunt anumite probleme de rezolvat la Ştiinţa, dar e convins că Nicolo Napoli va face treabă bună în Bănie.

Preşedintele Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, a vorbit ieri despre situaţia Ştiinţei după cele două partide de verificare susţinute de juveţi în Antalya. Oltenii au învins cu 4-3 formaţia rusă Shinnik Yaroslavl şi au remizat, scor 1-1, cu cehii de la Mlada Boleslav. „Echipa nu arată rău, dar nu arată nici bine. Mai sunt lucruri de pus la punct, am avut abia al doilea amical. În stagiul acesta de pregătire m-a impresionat foarte mult Dorel Stoica, pe care eu nu l-am cunoscut la primul meu mandat. Are vitalitatea unui jucător de 25 de ani, de aceea cred că poate fi considerat unul dintre cele mai bune transferuri. M-a mai impresionat Walter Lopez, care pare un jucător mai bun pentru faza ofensivă, dar mi-a plăcut şi revenirea lui David Lopes. În plus, cea mai importantă evoluţie o are Florin Costea, care îşi revine la forma de dinaintea accidentării. Napoli va face treabă bună la Craiova, se vede că băieţii îl ascultă, sunt implicaţi. Până la urmă, nu are de ce să nu reuşească, a terminat totuşi Coverciano şi a jucat şi fotbal la cel mai înalt nivel“, a spus Aurel Ţicleanu la Sport.ro. Conform programului anunţat anterior, Universitatea susţine astăzi (ora 15.00 – Digi Sport) cel de-al treilea meci amical din Turcia, contra echipei Borac Banja Luka (lider în prima ligă din Bosnia – Herţegovina).

Dina, spre Cipru

„Am înţeles că Dina şi-ar fi depus memoriu şi merge să dea probe de joc“, a dezvăluit ieri Victor Piţurcă. Ştirea a fost confirmată de Adrian Mititelu parţial, acesta susţinând că jucătorul a primit un act prin care i se permite să dea probe la o echipă din Polonia în cantonament în Cipru. Surse din cadrul clubului oltean au precizat că, deocamdată, Dina, aflat în vizorul unei formaţii poloneze din primele patru locuri, nu a părăsit Bănia şi aşteaptă un semn din partea leşilor. Korona Kielce (locul IV), grupare la care evoluează şi fostul stelist Pawel Golanski, este una dintre echipele din Polonia care îşi efectuează stagiul de pregătire în Insula Afroditei şi este posibil ca ea să fie formaţia care îl doreşte pe „Dinel“. Cert este că atacantul era aseară în Bănie, iar plecarea spre Cipru s-ar putea produce într-o zi sau două. Sunt însă şi persoane care sunt sceptice în privinţa transferului, deoarece există unele neînţelegeri între jucător, care mai are bani de încasat de la Universitatea, şi patronul Mititelu, care doreşte să obţină profit de pe urma acestui transfer.

Pleacă şi Prepeliţă?

Presa a scris că Andrei Prepeliţă ar fi criticat în vacanţă situaţia de la Universitatea, după care a revenit, prezentând lucrurile într-o lumină favorabilă. Ieri, fostul manager, Victor Piţurcă, susţinea că următorul „dezertor“ de la Ştiinţa ar fi Andrei Prepeliţă. „Din discuţiile mele cu jucătorii am senzaţia că vor mai pleca fotbalişti de la Craiova. Prepeliţă vrea să-şi depună memoriu“, susţinea Piţurcă la Sport.ro. Acesta a fost contrat de Adrian Mititelu, care a spus: „Prepeliţă vrea să plece la o echipă mai mare, din străinătate, dar aşteaptă o ofertă. Este un băiat de caracter şi nu va depune nici un memoriu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII