13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTelenovela Găman şi Bărboianu vs. Mititelu

Telenovela Găman şi Bărboianu vs. Mititelu

Cel mai mare scandal din Liga 1 din această iarnă, cererile „fugarilor“ Găman şi Bărboianu de a deveni liberi de contract, a ajuns aseară la a treia judecată a Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor de la LPF, unde au fost audiaţi cei doi jucători şi finanţatorul Craiovei.

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) de la Liga Profesionistă de Fotbal a avut ieri pe rol 31 de cazuri de judecat, dintre care cinci legate de FC Universitatea: cererile de încetare a raporturilor contractuale ale jucătorilor Găman, Bărboianu şi Dilevski, pretenţiile financiare ale fostului jucător Vali Badea şi pretenţiile financiare ale Gloriei Bistriţa pentru jucătorul Ciucă.
Jucătorii „rebeli“ Găman şi Bărboianu s-au întâlnit ieri, în premieră, după fuga din cantonamentul Universităţii, cu finanţatorul grupării alb-albastre, cei trei fiind audiaţi de CSL în legătură cu cererile depuse la LPF privind încetarea raporturilor contractuale. Până la închiderea ediţiei, LPF nu a comunicat verdictul în cel mai mare scandal din Liga I din această iarnă.

Mititelu, din nou la LPF

Tot ieri, Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF a avut pe rol judecarea litigiului dintre managerul suspendat al Universităţii Craiova şi gruparea alb-albastră, dar cazul s-a amânat pentru săptămâna viitoare. Victor Piţurcă a comentat aseară la GSP TV acest litigiu de la FRF, afirmând că oficialii Universităţii Craiova încearcă „să ducă“ acest dosar în planul civil, adică să nu fie judecat de această comisie de la FRF: „Mititelu vrea să ne judecăm vreo cinci ani de acum încolo în civil, să aducă el, Mititelu, martorii lui, să spună ce am făcut noi, că n-am venit la serviciu… Nu există în legea sportului antrenor suspendat. El a luat acea decizie într-un moment de nervi…Şi a făcut o mare greşeală, care o să-l coste. Eu nu o să-l iert niciodată pentru minciunile şi bazaconiile pe care le-a spus la TV vreo două luni“.
Astăzi, şedinţa Comisiei de Disciplină (CD) a LPF are pe rol patru dosare, printre care şi cel având ca obiect „sesizarea LPF – declaraţii mass-media Adrian Mititelu“, fiind primul dosar întocmit de CD pe anul 2011. Este vorba de declaraţiile finanţatorului Universităţii referitoare la activitatea LPF, cât şi a preşedintelui Dumitru Dragomir, afirmaţii calomnioase făcute de Adrian Mititelu într-o emisiune TV de acum două săptămâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

35 COMENTARII