25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au remizat cu Conpet

Găzarii au remizat cu Conpet

Formaţia craioveană Gaz Metan CFR a remizat, scor 1-1, în amicalul disputat ieri împotriva divizionarei C Conpet Ploieşti, acesta fiind primul joc amical din cantonamentul de la Valea Călugărească şi al treilea din intersezon. Prahovenii au deschis scorul şi şi-au conservat rezultatul până la pauză, gruparea de la „Depou“ restabilind egalitatea printr-un autogol. Cătălin Niţă a centrat bine de pe partea stângă, iar unul dintre fundaşii celor de la Conpet, talonat de atacanţii craioveni, a trimis în propria poartă (‘73).
La finalul jocului, antrenorul „găzarilor“, Jerry Gane, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale: „A fost un joc bun, de angajament, pe un teren greu. Sunt mulţumit de băieţi, au avut o atitudine foarte bună, însă, din păcate, ratăm prea mult“.
Gaz Metan CFR a început meciul cu următoarea formulă: M. Neagoe – Roşianu, P. Irimescu, Cruşoveanu, C. Bogdan – Neacşa, Vigariu, Fl. Pârvu, I. Mitroi – Yuki, Trifu. În repriza a doua au mai jucat: Firoiu, Duicu, O. Nicola, Al. Duca, Poenaru, Rioşanu, Vărdaru, C. Niţă, Cândea, D. Oprea şi Chirea. Din motive medicale nu au evoluat portarii Ionuţ Gălan şi Alexandru Iordan, dar nici atacantul Laurenţiu Boroiban.
Fotbaliştii craioveni vor mai susţine în această săptămână alte două jocuri de verificare, primul fiind programat mâine, cu Chimia Brazi (locul 1 în C3), de la ora 11.30, la Izvorani, iar celălalt sâmbătă, cu Juventus Bucureşti (locul 13 în B1), tot de la 11.00, însă locul de desfăşurare nu a fost stabilit deocamdată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU