19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRăzboiul hârtiilor la Universitatea

Războiul hârtiilor la Universitatea

Fostul manager al Universităţii, Victor Piţurcă, a fost somat de finanţatorul oltenilor să se prezinte ieri la serviciu, la ora 7.30, probabil pentru a i se prezenta motivele pentru care a fost suspendat din funcţie. Piţi nu s-a prezentat, dar un executor judecătoresc a depus ieri la sediul clubului din Bănie o adresă în legătură cu litigiul.
Pe de altă parte, diferendul dintre cei doi se mută astăzi iarăşi la Federaţia Română de Fotbal, acolo unde litigiul dintre managerul suspendat al Craiovei şi clubul Universitatea a ajuns la al treilea termen pe agenda Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor de la FRF. Fostul selecţioner solicită achitarea clauzelor din contractul pe care l-a avut cu Universitatea Craiova, aproape 12 milioane de euro (primă de instalare şi salarii restante, clauză de reziliere din vina exclusivă a finanţatorului) şi, evident, rezilierea unilaterală a contractului cu clubul oltean.
Tot astăzi, dar la sediul LPF, este pe rol la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (preşedinte – Valentin Cocean) şi celebrele cazuri Găman şi Bărboianu, iar acum ar trebui să fie prezenţi semnatarii celor două cereri de constatare a încetării raporturilor contractuale – directorul general Mititelu şi fotbaliştii profesionişti amintiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII