13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, în faţa primului test din Prahova

Găzarii, în faţa primului test din Prahova

După două zile de „acomodare“ în Valea Călugărească, Gaz Metan CFR se pregăteşte pentru primul joc amical din acest stagiu de pregătire, adversara de astăzi a grupării craiovene fiind Conpet Ploieşti, ocupantă a locului cinci, în Liga a III-a, seria a 3-a. Deşi partida era stabilită iniţial de dimineaţă, pe terenul formaţiei prahovene, „găzarii“ vor susţine acest test de la ora 15.00, chiar în localitatea unde se află cantonaţi. Decizia lui „Jerry“ Gane a fost justificată datorită stării foarte bune a terenului pe care s-au antrenat zilele acestea Cosmin Cruşoveanu şi compania, ideea fiind totodată şi pe placul celor de la Conpet, conducerea ploieşteană fiind mulţumită că îşi poate proteja astfel gazonul.
După partida cu Conpet Ploieşti, fotbaliştii craioveni urmează să susţină alte două jocuri de verificare, prima fiind programată joi, cu Chimia Brazi (locul 1 în C3), de la ora 11.00, la Izvorani, cealaltă sâmbătă, cu Juventus Bucureşti (locul 13 în B1), tot de la 11.00, însă locul de desfăşurare nu a fost stabilit deocamdată.
Până acum, Gaz Metan CFR a zdrobit cu 7-0 divizionara judeţeană CS Işalniţa şi a remizat, scor 1-1, cu Minerul Mătăsari (locul 4 în C4).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS