25.5 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTecău şi Dabija - da, Copil - ba

Tecău şi Dabija – da, Copil – ba

În aşteptarea refacerii suedezului Robert Lindstedt, tenismanul român Horia Tecău a făcut pereche cu belgianul Dick Norman la turneul din această săptămână, de la Zagreb (Croaţia, 450.000 de dolari) şi au reuşit calificarea în sferturile de finală, informează frt.ro. În primul tur, Tecău şi Norman, favoriţii doi ai probei, au trecut cu 6-7(4), 7-6(4), 10-8 de tandemul Ivo Karlovic (Croaţia) / Dusan Vemic (Serbia), urmând să-i întâlnească pe francezul Arnaud Clement şi germanul Christopher Kas.
Tot la dublu, dar la turneul de la Kazan (Rusia, 75.000 de dolari), Marius Copil şi partenerul său, Denis Matukevici, au pierdut în două seturi, scor 3-6, 2-6, în faţa principalilor favoriţi, ruşii Mihail Elgin şi Alexander Kudriavtev. Arădeanul rămâne în concursul la simplu, unde îl va întâlni astăzi, în optimi, pe spaniolul Adrian Menendez-Maceiras.
La turneul feminin de 25.000 de dolari de la Rabat (Maroc), jucătoarea română Elora Dabija, venită din calificări, a eliminat-o în runda inaugurală pe a cincea favorită, franţuzoaica Natalie Piquion, administrându-i o înfrângere cu 6-2, 6-4. În optimi, Elora Dabija o va întâlni pe rusoaica Marina Samaiko.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS