17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPiţurcă: Nu mă voi împăca niciodată cu Mititelu!

Piţurcă: Nu mă voi împăca niciodată cu Mititelu!

Dragomir a spus că a fost rugat de un văr al lui Mititelu să intermedieze o împăcare istorică între finanţatorul Craiovei şi Piţurcă, dar Piţi a răspuns că o asemenea împăcare este exclusă, deoarece a fost umilit şi jignit de patronul vremelnic al Ştiinţei.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că joi seară a fost solicitat de un văr al lui Adrian Mititelu pentru a intermedia o împăcare între finanţatorul Universităţii Craiova şi managerul suspendat Victor Piţurcă, dar că a refuzat din cauza relaţiilor reci pe care le-ar avea cu ambele părţi. „Aseară (joi – n.r) m-a sunat vărul domnului Mititelu şi m-a rugat să stabilesc eu o întâlnire între ei şi Victor Piţurcă, pentru că au găsit o echipă unde să-l vândă pe Găman. Voiau să vadă şi solicitările lui Piţi, dar eu am zis că nu mă bag, pentru că nu mai am relaţii bune cu nici unul dintre ei, aşa că le-am sugerat celor de la Craiova să încerce la fratele lui Piţurcă, care locuieşte în Craiova (Eugen „Gină“ Piţurcă, aflat de joi seară în Bucureşti – n.r.).
Dacă aş fi intermediat eu întâlnirea, probabil aş fi fost acuzat de partizanat de ambele părţi. Prefer să mă ţin departe şi de această împăcare istorică. De ce? Primul motiv a fost acela că Piţurcă a venit în sediul ligii şi nu a trecut şi pe la mine, m-a durut sufletul. Al doilea motiv este că m-au supărat declaraţiile lui Adrian Mititelu la adresa mea, singurul lui sprijin. Au şi râs oamenii de mine din cauza asta“, a spus Dumitru Dragomir la
Sport.ro.
În acest context, preşedintele LPF şi-a amintit de altă întâlnire „istorică“ din existenţa Universităţii Craiova, cea dintre Dinel Staicu şi Gigi Neţoiu:
„S-au bătut! Şi de atunci mă feresc să mai fac… După ce Neţoiu şi Staicu s-au umplut de sânge, s-au pupat! De fapt, eu i-am făcut să se pupe“.

„Găman şi Bărboianu vor în străinătate“

Vineri, managerul suspendat al Ştiinţei, Victor Piţurcă, a vorbit despre acest subiect. „Răspunsul meu se subînţelege: Nu mă voi împăca niciodată cu Mititelu! Exclus! Nici măcar 0,001 la sută nu există şanse ca eu să fac aşa ceva cu acest escroc. Motivul este foarte simplu şi s-a văzut de toată lumea: acest aşa-zis finanţator m-a umilit şi jignit peste măsură. Şi continuă să mă jignească, să inventeze subiecte despre mine şi colaboratorii mei ş.a.m.d. Nu am nimic cu Universitatea Craiova, respect acest brand, dar cu omul care vremelnic patronează Ştiinţa nu mai există cale de dialog sau, cum visează el, de împăcare. Repet, niciodată!“, a declarat pentru GdS „Piţi“.
Chestionat despre viitorul celor doi jucători plecaţi din cantonamentul Ştiinţei, Găman şi Bărboianu, Victor Piţurcă a punctat: „Ştiu doar că ambii fotbalişti ar prefera să evolueze în străinătate“.

Derbiul cu Steaua,
sub semnul datoriilor

Fostul jucător al Ştiinţei, Florin Şoavă, în prezent la Arsenal Kiev, are de primit de la Universitatea Craiova o restanţă financiară de aproape 90.000 de euro. „Acum, după ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, Craiova nu va fi programată în primul meci cu Steaua dacă nu achită datoriile pe care le are faţă de mine. În rest, sincer, îmi pare rău de ce se întâmplă acolo, pentru că sunt oltean. Mi-aş dori ca Universitatea să fie mai sus în clasament, să aibă linişte, pentru că publicul nu merită ceea ce se întâmplă acum la echipă. Pentru întreaga Oltenie, mi-aş dori ca echipa să rămână în prima divizia, dar va fi foarte greu, având în vedere problemele care sunt acolo“, a spus Şoavă la GSP TV.
Mijlocaşul Florin Şoavă, în prezent la Arsenal Kiev, a adăugat că Rapidul – unde el a evoluat trei sezoane şi a câştigat titlul în 2003 -, ar fi principala echipă favorită în a câştiga titlul acestei ediţii de campionat: „Rapidul are un lot excelent, antrenor bun care îşi doreşte performanţa. Cred că giuleştenii se pot bate la titlu. Revenirea lui Pancu va fi benefică echipei prin experienţa sa“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

104 COMENTARII