19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDulko şi Pennetta au ridicat primul trofeu

Dulko şi Pennetta au ridicat primul trofeu

Vineri dimineaţă s-a decernat primul trofeu de la Australian Open, câştigătoarele titlului fiind Gisela Dulko şi Flavia Penetta, principalele favorite ale turneului de la Melbourne, informează Agerpres. Perechea argentiniano-italiană s-a impus în ultimul act al probei de dublu la capătul a 131 de minute, cuplul Victoria Azarenka (Belarus) / Maria Kirilenko (Rusia) cedând în trei seturi, scor 6-2, 5-7, 1-6.
După acest joc, Horia Tecău şi Bethanie Mattek-Sands (SUA) au intrat pe arena principală, pentru semifinala de pe tabloul de dublu mixt a primului turneu de Mare Şlem al anului, dotat cu premii totale de 24,7 milioane de dolari. Din nefericire, cei doi au fost depăşiţi de perechea Yung Jan Chan (Taipei) / Paul Hanley (Australia) cu 2-6, 6-3, 11-9, la capătul a 71 de minute, mulţumindu-se cu un cec de 33.900 de dolari. În finala de la dublu mixt, Chan şi Hanley se vor duela cu învingătorii disputei Katarina Srebotnik (Slovenia) / Daniel Nestor (Canada) – Maria Kirilenko (Rusia) / Nestor Zimonjic (Serbia).
Altfel, vineri s-a decis şi celălalt finalist în proba masculină de simplu, fiind vorba despre britanicul Andy Murray, care l-a învins cu 4-6, 7-6(2), 6-1, 7-6(2) pe spaniolul David Ferrer. În prima semifinală, sârbul Novak Djokovic îl întrecuse pe elveţianul Roger Federer cu scorul de 7-6(3), 7-5, 6-4. Finala va avea loc duminică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS