22.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCazurile Găman şi Bărboianu, amânate

Cazurile Găman şi Bărboianu, amânate

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) de la LPF a avut aseară pe rol 27 de cazuri, dintre care cinci legate de cererile jucătorilor Universităţii Craiova: Găman, Bărboianu, Alex Piţurcă, Gargorov şi Iliev. Primii trei fotbalişti au solicitat încetarea raporturilor contractuale cu clubul din Bănie, Gargorov – încetarea raporturilor contractuale şi pretenţii financiare, iar Iliev – rezilierea contractului şi pretenţii financiare.
Cazurile lui Găman şi Bărboianu, ca şi cele ale bulgarilor Iliev şi Gargorov, s-au amânat pentru următoarea şedinţă a comisiei LPF, de marţea viitoare, 1 februarie. Cei doi „rebeli“ ai Universităţii Craiova s-au antrenat zilele acestea în Craiova („Chimia“, „Extensiv“, Parcul „Romanescu“), iar ieri s-au pregătit la Mogoşoaia, în aşteptarea deciziei Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor de la LPF. Reamintim că patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat că, dacă Găman şi Bărboianu rămân liberi, i-ar vrea la Steaua.
Înainte de şedinţa CSL, finanţatorul Mititelu a afirmat că este în „război“ şi cu comisia LPF, afirmând că, dacă Liga Profesionistă de Fotbal nu îi dă dreptate în legătură cu dezlegările lui Găman şi Bărboianu, va depune şi plângere penală. „Indiferent ce decizie va lua Comisia de soluţionare a litigiilor, va întâmpina o opoziţie pe măsură din partea mea. O să angajez cei mai buni avocaţi. Nu îi las să mă păcălească! Dragomir nu e şeful meu, nu-mi dă el sfaturi. E partenerul meu! L-am votat din bună-credinţă, dar acum îmi pare rău“, a spus patronul Universităţii Craiova la sport.ro.
Comisia a avut aseară pe rol şi „reclamaţia“ Gloriei Bistriţa împotriva Ştiinţei în cazul Ciucă, respectiv pretenţii financiare de la clubul din Bănie. Universitatea are faţă de Bistriţa o datorie de 50.000 de euro, iar în caz de neachitare Ciucă ar trebui să revină la Gloria. „În cazul meu, situaţia este puţin confuză, patronul (Mititelu – n.r.) mi-a dat asigurări că se va înţelege cu Bistriţa, deşi cei de acolo nu prea vor să aştepte. Eu sper ca totul să se rezolve şi să rămân la Craiova“, a spus Ciucă la Digi Sport, înaintea şedinţei de ieri a CSL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII