22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWobay şi Dina pleacă de la Universitatea

Wobay şi Dina pleacă de la Universitatea

Julius Wobay s-a antrenat şi ieri cu Universitatea Craiova, dar zilele lui la Ştiinţa sunt numărate, Mircea Rednic vrând neapărat să-l transfere la Khazar Lankaran (prima ligă din Azerbaidjan). „Astăzi (ieri – n.r.) am rezolvat transferul lui Alex Piţurcă, iar acum urmează Wobay. Am discutat cu Adrian Mititelu, probabil diseară (aseară – n.r.) sunt mari şanse să ajungem la o înţelegere cu Universitatea“, a anunţat Mircea Rednic, aflat în Antalya cu Lankaran.
Surse apropiate jucătorului spun însă că este ciudat faptul că se amână luarea unei decizii. Wobay, care nu mai are permis de muncă în România, şi-a dat deja acordul să joace la Lankaran, înţelegându-se cu azerii în privinţa salariului. Nu ar fi exclus ca şi cluburile să fi ajuns deja la o înţelegere, dar cum viza leonezului pentru intrarea în Turcia este foarte greu de obţinut, este posibil ca oficializarea transferului să fie amânată deliberat. „Nu ştiu dacă s-au înţeles cluburile, dar ar fi bine să se întâmple acest lucru pentru că vin bani şi ăsta este cel mai important pentru Craiova în acest moment. Am înţeles că ar fi vorba de 300.000 de euro“, susţin apropiaţi ai clubului oltean.
În plus, patronul Adrian Mititelu a anunţat aseară că „99 la sută Mihai Dina va pleca de la Universitatea“. Ovidiu Dănănae este, conform patronului Ştiinţei, un alt jucător care s-ar putea despărţi de gruparea alb-albastră, dar numai în cazul în care pentru acesta va veni o ofertă consistentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII