13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Găzarii“, apţi pentru rezultate notabile

„Găzarii“, apţi pentru rezultate notabile

Elevii lui „Jerry“ Gane au efectuat ieri vizita medicală, toţi cei prezenţi primind aviz favorabil din partea medicilor.

Jucătorii formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, însoţiţi de întreg staff-ul tehnic, au trecut ieri pe la Policlinica Sportivă pentru vizita medicală, toţi cei 21 de „pacienţi“ primind OK-ul medicilor pentru returul campionatului. În faţa „halatelor albe“ s-au prezentat Mihai Neagoe, Alexandru Iordan, Ionuţ Gălan – portari, Mihnea Firoiu, Flavian Roşianu, Paul Irimescu, Octavian Nicola, Cosmin Cruşoveanu, Cătălin Duicu, Alexandru Duca – fundaşi, Alin Vigariu, Eugen Rioşanu, Ionuţ Pătrană, Cătălin Niţă, Ionuţ Mitroi, Alexandru Neacşa, Daniel Oprea, Mădălin Poenaru – mijlocaşi, Laurenţiu Boroiban, Patrian Trifu şi Yuki Nakamura – atacanţi. Singurul absent, dar motivat, de altfel, a fost mijlocaşul Florin Pârvu, noua achiziţie venind la „Depou“ cu dosarul parafat deja de medici, însă de la cei din Ploieşti.

Cantonament la Govora

După ce a văzut mai multe locaţii, antrenorul grupării Gaz Metan CFR Craiova, „Jerry“ Gane, s-a decis asupra staţiunii Govora pentru pregătirea fizică, dar este posibil ca în perioada următoare să facă şi un cantonament în Antalya. „Prima parte de pregătire am stabilit-o, urmează ca în seara de 22 ianuarie să plecăm la Govora, iar pe 30 ne vom întoarce. În această perioadă o să facem şi două amicale, unul în Bănie, pe 22 ianuarie (ora 11.00 – n.r.), la Işalniţa, cu formaţia locală, celălalt la Govora – pe 26, urmând să stabilim un adversar. În perioada aceasta o să mai rezolvăm şi partea a doua a pregătirii. Mă interesează trei-patru meciuri, cu adversari pe măsură. Sper să mergem şi în Antalya, pentru că este destul de dificil să găsim terenuri foarte bune la noi, în România, în această perioadă“, a spus „principalul“ divizionarei secunde. „Vizita medicală a decurs foarte bine. Cu greutatea nu au fost deloc probleme, nu vor fi date amenzi pentru doar câteva sute de grame în plus. În şapte-opt zile de antrenament, toată lumea o să fie în parametri normali“, a mai spus „Jerry“ Gane.
La rândul lor, jucătorii s-au arătat optimişti în privinţa returului, promiţând că vor lupta să se claseze cât mai bine. „Trebuie să ne pregătim foarte bine, pentru că ne aşteaptă un retur foarte greu, mai ales că ne dorim ca la sfârşit să fim în primele cinci echipe“, a afirmat fundaşul Mihnea Firoiu. „Tot timpul returul a fost mai greu, dar cu o pregătire bună vom face un retur pe măsura aşteptărilor. Suntem pe locul opt, la o diferenţă destul de mică de primele locuri, şi nu văd de ce nu am putea termina pe podium“, a spus, la rândul său, mijlocaşul Alex Neacşa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS