13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci numără „păcatele“ lui Mititelu

Balaci numără „păcatele“ lui Mititelu

Fostul jucător şi conducător al Universităţii Craiova, Ilie Balaci (foto), consideră că patronul Adrian Mititelu a făcut unele greşeli de management care acum se întorc împotriva lui.
„La un moment dat am avut o discuţie mai aprinsă cu Adrian Mititelu. La vreo săptămână l-a vândut pe Andrei Ionescu. Eu am încercat să îi explic că nu e un jucător rău, dar eu consideram ca şi-a atins limitele şi se pare că nu m-am înşelat. Cred că a fost singura dată când Adrian Mititelu a avut încredere în mine. Cred că şi acum şi-a dat seama că am avut dreptate cu multe lucruri pe care i le-am spus, cu toate că ultima dată m-a caracterizat drept răuvoitor. I-am mai spus să îl vândă şi pe Florin Costea, care avea o cotă extraordinară în momentul ăla. I-am dat chiar exemplul meu, i-am spus că poate interveni vreo accidentare, dar a spus că mai aşteaptă, să îl vândă mai scump“, a declarat Ilie Balaci la Sport Total FM.
Balaci a mai declarat că i-a sugerat lui Mititelu să nu-l aducă pe Şoavă în Bănie, jucător cu salariu de 280.000 de euro, cu care Universitatea este acum în litigiu.
„Minunea blondă“ consideră că jucători precum Gogoşoiu sau Buşu nu trebuia împrumutaţi şi critică jocul leonezului Julius Wobay.
„Toată lumea e încântată de Wobay, dar mie nu îmi place. Vreau ca, din campionate puternice, ca Italia, Spania, Germania sau Anglia, să mi se arate un singur fotbalist care preia mingea cu talpa. Asta e o execuţie pe care o vezi doar la fotbalul de sală. Când au avut o ofertă destul de interesantă pentru Wobay, le-am spus să îl dea, pentru că blochează jucători precum Gângioveanu sau Firţulescu“, a spus Balaci.
Fostul mijlocaş al Universităţii a taxat şi atitudinea suporterilor alb-albaştri:  „Nu m-a deranjat că lumea i-a strigat numele lui Piţurcă. Putea să fie oricine altcineva. Mi s-a părut groaznic că publicul craiovean a scandat numele altui tehnician, în momentul în care Ţicleanu era antrenor principal. Ţicleanu a fost un jucător de valoare al Ştiinţei, care a făcut o mulţime de oameni fericiţi. A fost comandă, asta este clar. I s-a strigat numele lui Piţurcă, iar după două săptămâni a fost adus ca antrenor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII