18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKliciko va boxa pe 30 aprilie cu Chisora

Kliciko va boxa pe 30 aprilie cu Chisora

Boxerul ucrainean Vladimir Kliciko va lupta cu britanicul Dereck Chisora pe 30 aprilie, în Germania, după ce meciul iniţial programat în decembrie a fost amânat din cauza accidentării campionului mondial IBF, IBO şi WBO la categoria grea, informează Agerpres. „Este un cadou fantastic, primit cu întârziere de Crăciun“, a declarat Chisora, dezamăgit de amânarea meciului.
Vladimir Kliciko trebuia să-şi apere titlul pentru a 19-a oară în meciul programat la începutul lunii decembrie la Mannheim (Germania), dar a renunţat din cauza unei rupturi a muşchilor ventro-dorsali.
Vladimir Kliciko (34 de ani) are un palmares de 55 de victorii (49 KO) şi 3 înfrângeri, în timp ce Dereck Chisora (24 de ani) numără 14 victorii din tot atâtea meciuri.
Vladimir, al cărui frate Vitali deţine centura WBC la categoria grea, a încercat, fără succes până în prezent, să stabilească o luptă cu britanicul David Haye, campion mondial WBA, care deţine singura centură mondială majoră ce nu se află în palmaresul fraţilor ucraineni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS