25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRămâne Victor Piţurcă fără ajutoare?

Rămâne Victor Piţurcă fără ajutoare?

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, pare tentat să se împace cu Victor Piţurcă doar dacă acesta renunţă la apropiaţii săi, Silvian Cristescu, Eugen Neagoe şi Florin Marin, pe care îi atacă dur.

Adrian Mititelu a lansat ieri un nou tir de acuze la adresa ajutoarelor lui Victor Piţurcă şi a dezvăluit că în aceste zile se va întâlni cu antrenorul pentru a lua o decizie în privinţa colaborării. „Dacă i-am dat puterea lui Victor Piţurcă, văd că toţi colaboratorii lui au înţeles greşit asta. Eugen Neagoe face miliţie cu mine, Silvian Cristescu mă ceartă pe la televiziuni, iar Florin Marin vorbea pe la cantonament că ar fi bine să plec de la club. Gaşca lui Piţurcă mă costă foarte mult, un milion net pe an. Eu nu am vrut de la ei decât puţin respect, dar ei nu au făcut altceva decât să mă bârfească şi să vorbească lucruri rele despre mine. Piţurcă nu ştie despre lucrurile astea, la fel cum nu ştie despre multe alte lucruri care se întâmplă la club. Am aşteptat să vină iarna, nu am mai rezistat. Nu suport să fiu luat în băşcălie de oameni care joacă pocher în cantonament, în timpul în care ar trebui să muncească. Victor Piţurcă este un om extraordinar, dar este înconjurat de oameni care nu îl reprezintă. Ce dacă sunt de încredere, mai mare încredere decât cea pe care i-am acordat-o eu nu poate căpăta. Grupul ăsta l-a îmbârligat şi împotriva mea. El nu ştie ce se întâmplă, pentru că se dădea de şase atunci când venea el şi era linişte. Nu întâmplător s-au pierdut atât de multe meciuri în acest tur“, a declarat Adrian Mititelu la GSP TV.

Banii, mărul discordiei

După declaraţiile de aseară, Mititelu a lăsat să se înţeleagă că ar agrea o colaborare pe viitor cu Victor Piţurcă dacă acesta se va „debarasa“ de ajutoarele sale. „Am vorbit şi astăzi (ieri – n.r.) cu Piţi şi am stabilit să ne vedem într-o zi sau două să discutăm, apoi vă vom spune ce s-a stabilit, în rest nu vreau să comentez. Oricum, nu ne ţine legaţi o clauză de cinci milioane de euro, nu trebuie să ajungem acolo. Eu nu am nici o restanţă faţă de Piţurcă, pentru banii pe care i-a adus la club are garanţii solide, iar Piţurcă îşi va recupera aceşti bani“, a mai spus Mititelu. Acesta a dezvăluit că banii pe care i-a adus Victor Piţurcă la club ar fi trebuit să asigure supravieţuirea echipei până în luna martie, dar a intrat în panică atunci când a aflat că în luna decembrie nu vor fi plătite salariile fotbaliştilor. „Am cerut ca în trei zile să-mi fie aduse actele contabile, iar Cristescu m-a pasat la Victor Piţurcă. Atunci i-am chemat pe jucători să semneze înţelegeri ca să nu se întâmple vreo nenorocire, să-şi depună memorii să plece de la Craiova. Au semnat cu ochii închişi, iar unii jucători au fost sunaţi şi într-un fel li s-a reproşat acest lucru“, a spus patronul Ştiinţei. În replică, Silvian Cristescu s-a apărat spunând că Mititelu nu i-a răspuns la telefon: „Eu nu pot vorbi prin mesaje. Grav este că, în loc să vorbim aceste probleme între patru ochi la club, le vorbim la televizor“. Preşedintele Universităţii susţine că Mititelu şi Piţurcă s-au înţeles să facă publice datoriile Craiovei. „Amândoi au fost de acord să anunţe situaţia“, a dezvăluit Cristescu. Acesta a confirmat că sunt unii jucători care şi-au primit integral salariile, iar alţii au fost uitaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

40 COMENTARII