17.9 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş cere doi atacanţi

Grigoraş cere doi atacanţi

Antrenorul echipei Pandurii, Petre Grigoraş, anunţă eşecul în cazul transferului lui Raul Rusescu de la Unirea Urziceni, dar dezvăluie că aşteaptă încă doi atacanţi noi la Târgu Jiu.
„Nu ne-am prea mişcat la transferuri, încă aştept, dar cred că va trebui să mă bazez pe jucătorii pe care îi avem. Nu vin cu solicitări de 15 jucători, vreau doi atacanţi şi mă declar mulţumit. L-am vrut pe Rusescu, dar cred că nu va mai ajunge la noi“, a spus Grigoraş.
În privinţa plecărilor de la Pandurii, presa centrală a scris că fundaşul Gabi Matei s-a înţeles cu Steaua, urmând să ajungă în Ghencea. Altă variantă ar fi ca acesta să îmbrace tricoul roş-albastru din vară. Oficial, gruparea gorjeană a anunţat că nu se pune problema despărţirii de unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai săi.
„Nu am mai discutat nimic cu cei de la Steaua şi nu avem nici o ofertă concretă pentru jucător. În acest an, nu am vorbit cu nimeni de acolo şi Matei se va prezenta la reunirea lotului. Nu e adevărat nimic, sunt doar speculaţii. Avem foarte mulţi jucători, care sunt bine cotaţi, avem un nucleu de jucători valoroşi şi sperăm să avem cu ei anul acesta evoluţii bune şi foarte bune, pentru a ne atinge obiectivul. În opinia mea, cei mai constanţi jucători din tur au fost Mihai Pintilii şi Gabriel Matei“, a spus preşedintele gorjenilor, Eugen Pârvulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU