18.5 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Piţurcă, doar o etapă

Piţurcă, doar o etapă

Ieri, Comisia de Recurs a LPF a analizat şi recursul clubului FC Universitatea împotriva hotărârii nr. 401 din 17 noiembrie a Comisiei de Disciplină prin care managerul-antrenor al Ştiinţei, Victor Piţurcă (foto), a fost sancţionat cu suspendare pentru patru etape şi o penalitate de 7.950 de lei, ca urmare a dialogului pe care oficialul Craiovei l-a avut, într-o emisiune sportivă, cu Marian Iancu, finanţatorul Timişoarei.
Ieri, Comisia de recurs (preşedinte, Daniel Florea) a decis să reducă suspendarea lui Piţurcă de la patru etape la una singură. Managerul-antrenor al Universităţii a ispăşit această etapă de suspendare, în meciul de sâmbătă, cu Gloria Bistriţa. Aşadar, luni, la meciul de la Mediaş, Gaz Metan – Universitatea, Victor Piţurcă va putea conduce echipa de pe marginea terenului.
La şedinţa de ieri a Comisiei de Recurs, Universitatea a fost reprezentată de Ovidiu Costeşin, director executiv al grupării alb-albastre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Un gorjean, vindecat de COVID 19, a jucat hora,...

Un bărbat a jucat hora, miercuri, în fața Spitalului COVID din Târgu-Cărbunești, bucuros că s-a vindecat de coronavirus și a fost externat....