14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia, în focuri

Energia, în focuri

Energia Pandurii Târgu Jiu are un program infernal în următoarele opt zile, cu două jocuri în Liga Naţională de handbal masculin, astăzi cu Dinamo Braşov, acasă, iar marţi cu „U“ Transilvania Cluj, în deplasare, şi unul în Cupa EHF contra campioanei Portugaliei, FC Porto Vitalis, partidă programată pe 2 octombrie la Târgu Jiu. Chiar dacă există riscul acumulării oboselii, oficialii gorjeni iau în calcul doar victoria. „Ne aşteaptă trei partide care ne interesează foarte mult şi de la care vrem să obţinem maximum posibil, adică trei victorii. Cel mai important va fi meciul cu Porto, şi vreau să ne descurcăm onorabil pentru a lua o opţiune serioasă pentru calificare. Sper ca băieţii să nu acumuleze prea multă oboseală până la ora acelui meci, dar avem un lot destul de echilibrat valoric şi în mod normal nu ar trebui să ne plângem“, a declarat şeful secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu. Clubul Energia Rovinari pune de astăzi în vânzare biletele pentru disputa cu FC Porto, la sediul clubului, preţul fiind de 20 de lei.
Trupa lui Vasile Stângă are parte astăzi de un adversar accesibil, Dinamo Braşov, jocul găzduit, de la ora 20.00, de Sala Sporturilor din Târgu Jiu fiind transmis în direct de Digi Sport. O victorie, aşteptată de altfel,
le-ar permite oltenilor să staţioneze încă o etapă în fotoliul de lider al primei divizii. Altfel, gorjenii l-au recuperat pe Julien Humberto, iar centrul recent achiziţionat, Nikola Stojchevski, a fost legitimat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU