14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCardoso, premiat de „Rege“

Cardoso, premiat de „Rege“

Alexandre Cardoso a eliminat aproape de unul singur echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa, din Cupa României, reuşind două goluri şi o pasă decisivă pentru Adrian Iordache. În plus, fundaşul brazilian a scos penaltiul ratat de Hidişan. „E o performanţă pentru un fundaş să marcheze două goluri într-un meci. Merită acest trofeu“, a spus Hagi înaintea decernării trofeului de cel mai bun jucător al disputei. „Regele“ s-a întreţinut cu Cardoso în portugheză, brazilianul fiind foarte emoţionat la întâlnirea cu fostul internaţional român. „O zi perfectă pentru mine. Cred că a fost cea mai fericită zi pentru mine în România, o zi pe care o voi ţine minte toată viaţa. E important pentru mine că am dat două goluri şi am primit trofeul de la cel mai mare jucător din România şi chiar şi din lume. Nici nu ştiu ce să zic, e român sau brazilian… Cât a fost fotbalist, a făcut mereu spectacol pe teren. E greu să zic dacă Hagi a fost mai bun decât Ronaldo sau Ronaldinho. Ei au ajuns la cel mai înalt nivel“, a comentat Cardoso.

„Bine că ne-am calificat“

Reuşitele lui Cardoso nu l-au impresionat şi pe preşedintele Marin Condescu. „Cardoso cred că se ţine mai mult de festivisme şi trebuie adus cu picioarele pe pământ“, i-a transmis Condescu brazilianului, declarându-se nemulţumit de prestaţia echipei secunde pe care a mizat Ionuţ Badea: „Sunt mulţumit că
ne-am calificat, dar jocul a fost ca de echipa a doua… Am văzut la acest meci unii jucători care degeaba zic că sunt supăraţi că nu sunt titulari. Nu-i mai numesc“.
Tehnicianul pandurilor, Ionuţ Badea, a scuzat prestaţia reţinută a elevilor săi, dar a remarcat plăcerea de a juca a fotbaliştilor gorjeni. „Este firesc să spunem că nu a funcţionat echipa la capacitate maximă în ceea ce priveşte eficienţa, pentru că am avut fotbalişti care nu au mai jucat o partidă oficială de cinci luni şi, cel puţin pe faza ofensivă, s-au descurcat destul de bine. Este un rezultat normal şi mă bucur pentru obţinerea acestuia“, a declarat Badea.

„Pandurii, o echipă
de locul 18“

Preşedintele CA al clubului Pandurii, Marin Condescu, nu se arată prea încântat de evoluţia echipei lui Ionuţ Badea în primele opt etape. Acesta consideră că Pandurii îşi merită locul actual din clasament, ultimul, însă speră ca fotbaliştii săi să-şi revină chiar de duminică, când întâlnesc acasă, pe FC Timişoara. „Pandurii e acum o echipă de locul 18. Mă deranjează acest aspect şi mă doare, dar nici nu o iau ca Gigi Becali, că preşedinţii trebuie să se chinuiască mereu. Trebuie să mai vină şi timpuri când lucrurile să fie bune. Nu e un semnal de alarmă că suntem pe ultimul loc că anul trecut eram pe timpul acesta pe primul loc. E rău şi e clar că trebuie să ieşim de aici. Pandurii trebuie să bată duminică pe Poli Timişoara. Dacă nu batem, e rău pentru noi, dar eu cred că învingem. Nu e postul lui Ionuţ Badea în pericol dacă nu batem pe Timişoara. Suntem noi ca şi club să ne luptăm tot la retrogradare. Zicem şi noi că o victorie ar fi bună şi apoi s-ar lega şi altele“, a mai spus Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII