10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNiculescu, în sferturi

Niculescu, în sferturi

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numărul 5, a mai făcut un pas important spre câştigarea trofeului de la Taşkent (Uzbekistan), dotat cu premii totale de 220.000 de dolari, informează frt.ro. Olteanca de 23 de ani s-a calificat în sferturile de finală, după ce a învins-o, în turul doi, cu scorul de 0-6, 6-0, 6-1, pe Ekaterina Ivanova (Rusia). Monica Niculescu va juca în faza următoare cu învingătoarea partidei dintre Alexandra Dulgheru, principala favorită a competiţiei, şi Ekaterina Bîşkova (Rusia).
Pentru calificarea în sferturi la Taşkent, Monica Niculescu şi-a asigurat 70 de puncte WTA şi un cec de 5.340 de dolari.
Din nefericire, la turneul de 220.000 de dolari de la Seul, constănţeanca Simona Halep, care a trecut de calificări, a fost eliminată din runda inaugurală de rusoaica Dinara Safina, scor 4-6, 4-6, mulţumindu-se cu 1.725 de dolari şi un singur punct WTA.
Cotată cu a doua şansă la titlu la turneul ITF de la New Mexico (75.000 de dolari), Sorana Cârstea a pierdut în manşa inaugurală în faţa Mashonei Washington (SUA), cu 6-7(5), 6-2, 4-6. Târgovişteanca rămâne în turneu, dar la dublu, unde face pereche cu columbianca Mariana Duque-Marino, cele două urmând să le întâlnească pe americancele Mashonei Washington şi Abigail Spears.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS