22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHaideţi pe ei, pe Steaua lor!

Haideţi pe ei, pe Steaua lor!

GM CFR Craiova – Steaua
Stadion
„Ion Oblemenco“, astăzi, ora 20.30 (Pro TV).
Formaţii probabile:
GM CFR:
M. Neagoe – Firoiu, R. Barbu, Cruşoveanu, D. Rădoi – Mitroi, Irimescu, M. Oprea, C. Niţă – Vigariu, Boroiban. Antrenor: Ionel Gane.
Steaua: Tătăruşanu – Nicoliţă, Abrudan, Geraldo, Latovlevic – Răduţ, Anghelov, Bicfalvi, Tănase – Stancu, Kapetanos. Antrenor: Edi Iordănescu.
Vor arbitra: Ad. Comănescu – Fl. Păunescu, M. Nicoară.

Gaz Metan CFR Craiova speră să profite de problemele formaţiei din Ghencea şi să producă surpriza 16-imilor de finală ale Cupei României.

Cu toate că în începutul campionatului nu au avut rezultatele scontate, craiovenii de la Gaz Metan CFR nu s-au impacientat, fiind convinşi că lucrurile vor intra pe făgaşul dorit. Elevii lui „Jerry“ Gane vor să-şi demonstreze valoarea chiar în faţa Stelei, în meciul de astăzi, mizând şi pe problemele pe care le are adversara din 16-imile Cupei României. „Meciul cu Steaua va fi la fel de interesant precum cel de anul trecut, cu CFR Cluj, din optimile Cupei. Steaua e o echipă bună, este favorită şi la câştigarea campionatului, dar are şi probleme. Sperăm să producem surpriza, pentru că în fotbal, şi mai ales în această competiţie se întâmplă des astfel de lucruri. Nu ştiu dacă o să şi reuşim, însă este cert că vom încerca şi vom lupta până în ultima secundă“, a spus fundaşul Cosmin Cruşoveanu la conferinţa de presă de ieri.

„Respectăm Steaua, dar până la un anumit punct“

La fel de optimist a fost şi „principalul“ echipei Gaz Metan CFR, „Jerry“ Gane, care a mărturisit că se bazează pe spiritul de luptă al oltenilor şi pe dorinţa elevilor săi de a ieşi din anonimat. „Am aşteptat cu nerăbdare acest meci. Sperăm ca mâine (astăzi – n.r.) să producem o surpriză plăcută. Jucăm cu o echipă bună a campionatului şi nu ne rămâne decât să profităm de acest lucru şi să facem un meci frumos. Steaua a avut unele probleme în ultimul timp, sper să profităm de ele, mai ales că presiunea este foarte mare la ei. Noi trebuie să pregătim foarte bine meciul. Mizez pe dorinţa jucătorilor mei de a demonstra că pot face un joc bun, dar totodată nu trebuie să ne pierdem capul. Respectăm Steaua, dar până la un anumit punct. Au plusurile lor, dar au şi minusuri, iar noi sperăm să le speculăm şi să facem un meci memorabil. Chiar dacă jucăm cu Steaua, nu ne vom închide, vom juca fotbal şi vom încerca să marcăm. Noi trebuie să avem foarte mult curaj şi să fim o echipă organizată“, a punctat antrenorul craiovenilor. „Am exersat şi loviturile de la 11 metri, am făcut-o şi înaintea meciului de la Hunedoara, unde ne-am calificat la penaltiuri, şi e normal să ne pregătim astfel, pentru că în Cupa României este posibil orice. Ar fi bine să ajungem să jucăm şi la penaltiuri, pentru că atunci avem şanse mai mari de calificare“, a completat „Jerry“ Gane, care nu va putea conta pe serviciile mijlocaşului Eugen Rioşanu.

„Ar fi normal să avem şi noi o susţinere din partea craiovenilor“

Cum meciul se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco“, „Jerry“ Gane este convins că în tribune vor fi mult mai
mulţi spectatori decât dacă meciul s-ar fi jucat la „Depou“ şi speră ca aceştia să-i încurajeze echipa şi să pună presiune pe jucătorii Stelei.
„Sper ca spectatorii să fie cât mai mulţi şi să ne încurajeze, pentru că şi noi suntem o echipă a oraşului Craiova, nu numai Universitatea. Mizez pe rivalitatea asta între noi, oltenii, şi echipele din Bucureşti şi ar fi normal să avem şi noi susţinere din partea craiovenilor, pentru că este un meci important pentru acest club. Noi nu avem nimic de pierdut, Steaua este echipa care, dacă este eliminată, îşi pătează reputaţia“, a punctat antrenorul „găzarilor“. „Nu s-a vorbit despre o primă specială, pentru că într-un asemenea moment motivaţia financiară contează mai puţin, dar sunt convins că dacă am reuşi calificarea, conducerea ne-ar premia, pentru că n-ar fi prima dată când s-ar întâmpla asta“, a încheiat „Jerry“ Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII