17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Voika“ şi Maksumic, panduri până la iarnă

„Voika“ şi Maksumic, panduri până la iarnă

Pandurii Târgu Jiu i-a înregimentat pe plavii Vojislav Vranjkovic şi Ajdin Maksumic, transferurile celor doi făcând parte din înţelegerea cu Dinamo Bucureşti în cazul „Ilie Iordache“. Gruparea gorjeană s-a obligat să-i transfere în contul unei părţi din datoria de 660.000 de euro către „câinii roşii“. După prima rundă de negocieri, fotbaliştii au refuzat să semneze contractul cu gruparea gorjeană, fiind nemulţumiţi de unele clauze contractuale, însă până la urmă au acceptat să semneze înţelegeri până la finalul turului, cu opţiune de prelungire până în 2012. „Ne-am înţeles cu Maksumic şi Vranjkovic, care au semnat contractele cu Pandurii, până în iarnă, dar cu opţiune de prelungire până în 2012“, a precizat preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.
Vranjkovic revine astfel la Pandurii, echipă pentru care a jucat în 28 de partide şi a marcat cinci goluri. Acesta a dezvăluit că a fost dorit şi sezonul trecut la Târgu Jiu, însă a refuzat să lucreze cu Sorin Cîrţu.
„Am avut posibilitatea să vin şi anul trecut, când era Cârţu, dar nu mai voiam un antrenor gen Hizo, care ne ţinea câte 100 de zile în cantonament“, a dezvăluit Vranjkovic. Acesta a criticat atitudinea celor de la Dinamo, care nu i-au dat nici o şansă să-şi arate valoarea, sperând ca la Târgu Jiu să-şi reabiliteze cariera.
„E dezastru la Dinamo. Sunt amatori acolo. Nu o să-mi fie dor de Dinamo. Dacă mă lăsau să joc, puteam să demonstrez că am valoare. Eram cel mai bun în cantonamente, dar le era ruşine să se uite la mine că nu mă băgau la meciuri. Rednic, ca să arate că nu am valoare, m-a băgat după o accidentare şi apoi m-a scos din echipă, şi m-a trimis la echipa a doua. Trebuia să-mi dea cinci meciuri la rând şi dacă nu făceam faţă ridicam mâna şi plecam eu. Vreau să demonstrez că sunt Voika de la Pandurii, nu cel de la Dinamo, unde nu mi s-au dat şanse. Sunt pregătit să joc, dar nu pentru un meci întreg“, a spus Vranjkovic.
Ajdin Maksumic are 25 de ani şi a venit la Pandurii de la Dinamo Bucureşti, club cu care semnase în vară un contract pentru doi ani. Acesta poate evolua ca stopper, dar şi ca mijlocaş la închidere, post pe care a evoluat la FK Sarajevo, ultima echipă la care a jucat în sezonul trecut şi unde evoluează din anul 2004. În perioada 2007-2008 a fost transferat la FC Khimki, din prima ligă a Rusiei, formaţie care a retrogradat între timp în liga a doua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS