17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Găzarii“ caută reabilitarea

„Găzarii“ caută reabilitarea

Unirea Alba Iulia – GM CFR Craiova
Stadion:
„Cetate“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Alba Iulia:
Rotaru – Negură, Poverlovici, Soporan, C. Cristea – Stanciu, Dîlbea, Sg. Costea, Fl. Sabou – I. Szabo, S. Mureşan. Antrenor: Marius Baciu.
GM CFR: S. Ciucă – Firoiu, O. Nicola, Cruşoveanu, M. Roman – Neacşa, Vigariu, R. Barbu, D. Rădoi – Boroiban, Yuki. Antrenor: Ionel Gane.
Vor arbitra: E. Roşu – I. Onicaş, M. Nicoară.

A fost o săptămână destul de zbuciumată la „Depou“, presărată cu şedinţe şi decizii nu prea plăcute, înlăturarea „secundului“ Dragoş Bon fiind un exemplu elocvent. S-a discutat la nivel de conducere, dar şi de echipă, însă concluzia a fost unanimă, anume că Ionuţ Pătrană şi compania trebuie să-şi revină şi că eşecul cu FC Silvania de pe teren propriu a fost un accident. „Găzarii“ sunt convinşi că perioada nefastă va lua sfârşit odată cu jocul de la Alba Iulia, chiar dacă Unirea este una dintre echipele care aspiră la Liga I. „Avem trei meciuri de Liga I de jucat, dar eu spun că primul contează cel mai mult, cel de la Alba Iulia. Sperăm să facem un joc cât mai bun acolo, să câştigăm punctele pe care le-am pierdut cu Silvania şi să încercăm să fim acolo unde se aşteaptă toată lumea. Avem un lot valoros şi nu vor avea un meci uşor cu noi“, a spus mijlocaşul Alex Neacşa, înainte de deplasarea în Ardeal.
La rândul său, preşedintele clubului Gaz Metan CFR, Gheorghe Frăţică, a spus că echipa sa trebuie să câştige cu Alba Iulia pentru a beneficia de un moral excelent înainte de jocul din Cupa României, cu Steaua: „Meciul de la Alba Iulia este cel mai greu, dar sperăm să câştigăm. Urmează cel cu Steaua, unul foarte important din punct de vedere al jucătorilor, pentru că nu întotdeauna se pot întâlni cu un grand precum Steaua. Urmează meciul cu UTA, care trebuie reprogramat pentru că nu  putem să-l disputăm sâmbătă, ci duminică. Noi, cei din conducerea administrativă, suntem încălziţi de mult pentru aceste meciuri de foc, jucătorii trebuie să fie pregătiţi din toate punctele de vedere“.

Gazdele nu concep
decât victoria

După înfrângerea din etapa trecută de pe terenul Petrolului Ploieşti, scor 2-0, antrenorul Unirii Alba Iulia, Marius Baciu, ştie că nu-şi permite să rateze victoria în meciul cu Gaz Metan CFR. „Nu vom avea un meci uşor cu oltenii, dar nici nu vreau să mă gândesc că nu vom câştiga această partidă. Echipa este în creştere, am făcut un meci bun la Ploieşti, chiar dacă rezultatul nu ne-a mulţumit. Sper ca băieţii să marcheze cât mai repede, pentru a scăpa de tracul pe care l-au avut în ultimele jocuri. Avem nevoie şi ca publicul să fie alături de noi şi sper să încurajeze echipa“, a afirmat Marius Baciu pentru liga2.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU